Henry Cavill va spune la revedere lui Superman

de Cristina Grigore în 13 Sep 2018
Studiourile Warner Bros. au invocat o încălcare a contractului de către actor, care trebuia să aibă o scurtă apariţie în Shazam!

Universul Cinematografic DC este în schimbare, motivată de încercarea de a egala succesul celor de la Disney/Marvel. Aceasta ar putea fi una din explicaţiile unui zvon ce a împânzit miercuri site-urile de profil, legat de retragerea lui Henry Cavill din rolul lui Superman. De ceva vreme, incertitudinea planează şi asupra revenirii lui Ben Affleck drept Batman, mai ales că scenariul propus pentru un nou film despre Cavalerul Negru necesită un actor mai tânăr.

Potrivit TheHollywoodReporter.com, Cavill va părăsi tabăra DC, iar printre cauze s-ar putea afla şi un conflict legat de programul de lucru al actorului, care a fost distribuit recent în adaptarea jocului video The Witcher. Se pare că agenţii starului din Man of SteelBatman V Superman: Dawn of Justice şi Justice League nu au ajuns la un consens cu reprezentanţii Warner Bros. în legătură cu scurta apariţie a lui Cavill în Shazam!, iar acest fapt a fost considerat o încălcare a contractului cu studioul.

Atât Warner Bros., cât şi agenta lui Cavill, Dany Garcia, au evitat să dea o explicaţie clară legată de viitorul lui Cavill ca Superman, însă comunicatul studioului arată că relaţia cu starul nu a fost afectată în vreun fel: “Deşi nu au fost luate niciun fel de decizii legate de viitoarele filme Superman, i-am purtat întotdeauna un respect considerabil lui Henry Cavill şi avem cu el o relaţie cât se poate de bună, iar acest lucru este valabil în continuare”.  

Deadline.com aminteşte însă că Warner Bros. are acum în plan un film Supergirl – o kryptoniană ce aterizează pe Terra în anii adolescenţei sale, astfel încât o apariţie a lui Superman în aceeaşi poveste ar cere un actor substanţial mai tânăr decât Cavill, care are 35 de ani. În plus, sunt semne că studioul are planuri îndrăzneţe pentru viitorul cinematografic al supereroului, luând în considerare şi actori de culoare, unul dintre favoriţi fiind Michael B. Jordan.

Exploreaza subiecte similare:

Henry Cavill, Ben Affleck, Man of Steel, Batman V Superman: Dawn of Justice, Justice League, Michael B. Jordan, Shazam!

Alte știri din cinema

Aquaman schimbă regulile jocului, aratând că modelul Marvel nu e imbatabil

Studiourile Warner Bros. nu vor mai pune accent pe universul cinematografic „DC Extended Universe”

Filmele Avatar 2 și 3 sunt gata

Bob Iger, CEO Disney, a relatat recent că filmele 4 și 5, care ar costa circa 1 miliard de dolari, nu au primit OK-ul

Selecție Berlinală 2019: Monștri., de Marius Olteanu, în secțiunea „Forum”

Secţiunea, aflată la cea de-a 49-a ediție, este cea mai îndrăzneaţă a Berlinalei

Premierele săptămânii 18-24 ianuarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ddman pe 13 septembrie 2018 16:53
Te hotarasti pana la urma cum este? Si-ar putea lua la revedere (o posibilitate) sau va spune la revedere (o certitudine)?!
Costirik pe 13 septembrie 2018 21:07
Dupa ce Fox l-au facut pe Human torch negru ( cu acelasi actor ), iar fanii au desfiintat Fantastic Four, tu marele DC vrei sa-l faci pe cel mai indragit personaj de benzi desenate negru....Articolul incepe si cu "motivată de încercarea de a egala succesul celor de la Disney/Marvel" :)))
carmen_angelus_romila pe 14 septembrie 2018 08:11
Nustiu cat este zvon si cat este realitate plecarea actorului Henry Cavill, cert este ca productia "Superman" trebuie sa continuie, iar revenirea redutabilului actor Ben Affleck este o obtiune benefica...
vomitat pe 18 septembrie 2018 23:57
Parerea mea e ca Ben Affleck e doar muschi si impinge cauciucuri...Batman-ul agil, inteligent,elegant si nitzel mai iute a fost facut mult mai bine de Christian Bale si altii.
Phantom_sub pe 14 septembrie 2018 09:51
Urmăriţi-l pe John Campea pe Grace Randolph aka Beyond the trailer. O să înţelegeţi mai multe.
Phantom_sub pe 14 septembrie 2018 09:52
Pe youtube.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells