Henry Cavill, în cărți pentru a fi noul Wolverine

de Gloria Sauciuc în 29 Feb 2020
Henry Cavill își va face intrarea în Universul Cinematografic Marvel cu Captain Marvel 2

Surse apropiate Universului Cinematografic Marvel susțin că Henry Cavill ar putea să-l joace pe Wolverine în Captain Marvel 2. Hugh Jackman a jucat anterior personajul emblematic pe marele ecran, rol care i-a atras o nominalizare la Oscar pentru rolul din filmul  Logan (2017).

Acum, că Disney și Studiourile Marvel și-au recuperat filmele din proprietatea studiourilor Fox, fanii se întreabă cine vor fi noii X-Men și noii Fantastic Four. Cine va prelua noile roluri și ce alte noi personaje vor apărea? Totuși, rămâne zvonul despre Henry Cavill că va juca varianta lui Wolverine semnată de către MCU. 

Captain Marvel face echipă cu Wolverine în benzile desenate

Dar, oare, actorul de 40 de ani o fi prea bătrân pentru a intra în pielea personajului, se întreabă publicatia movieweb. Dacă unii ar putea spune 'nu' fără să se gândească prea mult, mai există actori precum Chris Evans, de treizeci și ceva de ani, care poate să spună oricui cât de solicitante fizic sunt rolurile de la studiourile Marvel.

Henry Cavill l-a jucat pe Superman pe marele ecran. Este obișnuit ca rolurile să-l solicite fizic și poate realiza cascadorii. Alegerea ar putea fi una bună și am putea, astfel, să-l vedem pe Cavill ducându-și cariera la următorul nivel. Până acum, Henry Cavill nu a putut fi optim folosit în rolul lui Superman, lucru cu care și cei mai înrăiți fani sunt de acord. Și, cu toate că și-ar dori să reapară în rol, Cavill are puține șanse să redevină Man of Steel.

DC și Warner Bros se îndepărtează de universul comun DCEU. Filme precum Joker și Wonder Woman au câștigat masiv la box-office, așa că ar fi timpul ca și Henry Cavill să avanseze. Totuși, va apărea el în Captain Marvel 2 cu Brie Larson?

Captain Marvel face echipă cu Wolverine în benzile desenate, așadar există o bază pentru zvon. Pentru moment, trebuie să așteptăm și să vedem dacă devine realitate. Cel puțin, s-ar putea ca o nouă variantă a lui Wolverine să apară în Captain Marvel 2.

 

Exploreaza subiecte similare:

Henry Cavill, The Wolverine, Logan, Hugh Jackman

Alte știri din cinema

The Rock explică de ce Disney a amânat Jungle Cruise pentru un an întreg

Jungle Cruise este inspirat din parcurile de distracții Disney, în care o bărcuță transportă mai mulți exploratori printr-o junglă plină de animale și reptile primejdioase

Domhnall Gleeson (miniseria Run), despre a lăsa totul pentru prima iubire: „Nu aș avea curajul să fac asta”

Dincolo de tensiunea erotică între protagoniștii din Run, miniseria mai are un as în mânecă - trecutul celor doi vine din urmă, o tensiune planează permanent asupra personajelor

160 de cineaști români cer revizuirea măsurilor luate de CNC pe timp de criză și soluții de salvare a industriei

Amânarea termenelor pentru încheierea contractelor de creditare și lipsa unor măsuri pentru a contracara efectele devastatoare ale carantinei provocată de coronavirus, invocate de cineaști

Reîntoarcerea la Outlander. De ce îl recomandăm în izolare

Şase motive pentru care serialul Starz ţi-ar putea distrage atenţia în vremea pandemiei

Părerea ta

Spune-ţi părerea
blackmore pe 1 martie 2020 01:36
Articole despre filme ca niste filme nu scrieti? E drept ca nici nu se prea mai fac,
James21 pe 7 martie 2020 19:15
Film grozav! În cele din urmă am văzut FULL HD streaming de la Vrăjitoarele din pădure

Iată locul în care l-am văzut: FMOVIES21.ORG

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells