Henry Cavill devine „The Witcher”, într-un serial Netflix

de Cristina Grigore în 5 Sep 2018
Povestea originală a fost popularizată de seria de jocuri video RPG

Fanii seriei de jocuri video Witcher au așteptat ceva pentru ca planurile Netflix legate de un serial care să îl aibă în centru pe Geralt of Rivia să se concretizeze, însă răbdarea le-a fost răsplătită. În rolul central a fost confirmat chiar fostul Superman, Henry Cavill, scrie EmpireOnline.com, un fan declarat al RPG-ului în care Geralt este angajat pentru a vâna monștri. The Witcher va avea opt episoade.

Scenariul serialului va avea la bază seria fantasy The Witcher a scriitorului polonez Andrzej Sapkowski – din care primul volum, The Last Wish, a fost publicat în 1993. Cavill, ce a apărut recent în Mission: Impossible. Fallout, a fost alegerea producătoarei Lauren Schmidt Hissrich: „A fost primul actor cu care am discutat despre rol. Încă nu aveam scenarişti ori scenariu – doar undă verde pentru începerea proiectului şi multă, multă pasiune. Asta s-a întâmplat acum patru luni şi nu pot să uit cu cât entuziasm a acceptat Henry propunerea. El este Geralt, fără îndoială”, a spus Hissrich.

The Witcher este o poveste despre încredere și familie. Geralt of Rivia, un vânător de monștri singuratic, se luptă pentru a-și găsi locul într-o lume în care oamenii se dovedesc uneori a fi mai răi decât fiarele. Acesta întâlnește o vrăjitoare puternică și o tânără prințesă cu un secret periculos și, împreună cu cele două, învață să formeze o echipă și să lupte împreună în fața primejdiilor.

În vreme ce Netflix speră ca Witcher să ajungă hit-ul fantasy care să se ridice la nivelul succesului lui Game of Thrones, Amazon îşi pune speranţele în serialul recent anunţat Lord of the Rings.

Ultimul titlu al seriei video - The Witcher 3: Wild Hunt - este considerat unul dintre cele mai bune jocuri ale tuturor timpurior. Lansat în mai 2015, s-a vândut până în martie 2016 în peste zece mii de exemplare. Până în martie 2018, seria de jocuri a înregistrat vânzări de peste 33 milioane de copii în toată lumea.

Exploreaza subiecte similare:

Henry Cavill

Alte știri din cinema

Aquaman schimbă regulile jocului, aratând că modelul Marvel nu e imbatabil

Studiourile Warner Bros. nu vor mai pune accent pe universul cinematografic „DC Extended Universe”

Filmele Avatar 2 și 3 sunt gata

Bob Iger, CEO Disney, a relatat recent că filmele 4 și 5, care ar costa circa 1 miliard de dolari, nu au primit OK-ul

Selecție Berlinală 2019: Monștri., de Marius Olteanu, în secțiunea „Forum”

Secţiunea, aflată la cea de-a 49-a ediție, este cea mai îndrăzneaţă a Berlinalei

Premierele săptămânii 18-24 ianuarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 9 septembrie 2018 12:44
Am vazut o poză cu Henry Cavill machiat & îmbrăcat pentru acest rol și se aseamănă foarte bine c u eroul din jocul mentionat, ceea ce este foarte bine. Ar fi fost aiurea ca producătorii să facă gafa celor care s-au ocupat de adaptarea pt. marele ecran a cărții de mare succes ”Turnul întunecat”, unde în rolul principal a fost numit Idris Elba. Deci, personal abia aștept filmul ”The Witcher”.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells