HBO renunță la prequel-ul GoT cu Naomi Watts și dă undă verde lui House of the Dragon

de Cristina Grigore în 30 Oct 2019
Universul Game of Thrones se extinde; noul prequel va avea la bază volumul Fire & Blood

HBO a aprobat realizarea unui prequel Game of Thrones intitulat House of the Dragon. Informația, preluată de Variety.com, a fost oferită ieri de către Casey Bloys, președintele departamentului de programe al companiei, la un eveniment WarnerMedia focusat pe anunțul de lansare a viitorului serviciu de streaming HBO Max. 

Serialul va avea la bază primul volum Fire & Blood al lui George R.R. Martin și explorează originile Casei Targaryen (casa lui Daenerys și a lui Jon Snow) și anii de început ai acesteia în Westeros - evenimente petrecute cu 300 de ani înainte de cele din Game of Thrones.

Au fost comandate 10 episoade. Serialul îi va avea drept co-creatori pe R.R. Martin și Ryan Condal (Colony, Rampage). Condal și Miguel Sapochnik (regizorul celor mai populare episoade GoT, ca The Long Night și Battle of the Bastards) se vor ocupa de producție (însă Sapochnik va regiza episodul pilot și alte câteva episoade).

Anunțul lui Bloys a venit la doar câteva ore de la cel prin care era anulat prequel-ul GoT cu Naomi Watts în distribuție. Un episod pilot al acestuia fusese comandat încă de anul trecut, însă producția a fost oprită în vară. Acțiunea din acest prequel s-ar fi petrecut cu mii de ani înaintea celei din Got, în așa-numită Eră a Eroilor.

 

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, George R.R. Martin, Ryan Condal, Miguel Sapochnik, Naomi Watts, Rampage, Colony

Alte știri din cinema

Sin City a găsit calea spre micul ecran

Proiectul se afla în planul The Weinstein Company și al Dimension Television, însă a fost abandonat după scandalul Harvey Weinstein

Christian Bale explică de ce nu s-a făcut și al patrulea film The Dark Knight

După The Dark Knight Rises (2012), Warner Bros. a dorit continuarea seriei

Ivana cea Groaznică a câștigat marele premiu la Zagreb Film Festival

Din 13 martie 2020 va rula în cinematografele din România

Yoda bebeluș este noul star din serialul The Mandalorian de pe Disney+

„Tocmai am văzut Mandalorian și tot ce pot să spun e că mi-aș da viața pentru micul Yoda...”, a scris un fan al serialului

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells