HBO reia proiectul Deadwood. Filmul ce va continua celebrul serial începe producţia în toamna lui 2018

de Cristina Grigore în 13 Nov 2017
Realizatorii au dorit un scenariu de sine stătător; adresat atât fanilor, cât şi celor care nu sunt familiarizaţi cu serialul

Unul dintre cele mai populare seriale HBO, Deadwood, va primi în sfârşit lungmetrajul anunţat de studio de câţiva ani. TVLine.com a obţinut de la surse apropiate producţiei informaţia că pelicula va începe filmările în toamna anului viitor. O confirmare oficială urmează să fie emisă de către reprezentanţii HBO.

Despre atenţia acordată proiectului a vorbit încă din vară preşedintele departamentului programe al HBO, Casey Blois: Singurul lucru care mă îngrijora era cel legat de scenariu, pe care îl doream de sine stătător – să fie adresat atât fanilor, cât şi celor care nu sunt familiarizaţi cu serialul. David [Milch, creatorul lui Deadwood, n. red.] s-a achitat perfect de această sarcină. Scenariul este grozav. Putem face filmul la un buget pe care îl agreăm şi dacă reuşim să aducem laolaltă şi distribuţia, suntem decişi să ne apucăm de lucru”, a subliniat el.

Anunţul legat de filmările anunţate a fost susţinut şi de actriţa Paula Malcomson, interpreta prostituatei Trixie, personaj aflat în strânsă legătură cu cel al lui Ian McShane, Al Swearengen. Aceasta a susţinut că filmul rezervă o relaţie şi mai apropiată celor doi şi a declarat: „Cred că de această dată filmul chiar se va face. Şi eu nu spun aşa ceva niciodată. Sunt, de regulă, una dintre cele mai cinice persoane când vine vorba de astfel de lucruri”.

Deadline.com notează că cei de la HBO au luat deja legătura cu actorii principali ai serialului, care sunt de acord să joace în film dacă reuşesc să îşi sincronizeze orarele de lucru. Unii dintre aceştia au citit deja scenariul, despre care s-a zvonit că s-ar concentra pe distrugerea oraşului în urma unui incendiu puternic (de altfel, un fapt real, petrecut în 1879, când au ars 300 de case din oraş), ce-l pune pe fugă pe Al Swearengen, conducătorul localului în jurul căruia gravitează mai toată acţiunea serialului.

Exploreaza subiecte similare:

Deadwood, Paula Malcomson, Ian McShane

Alte știri din cinema

Momo, o farsă amuzantă cu substrat dramatic

Dramedia își asumă o serie de riscuri arătând două personaje cu dizabilități într-un context comic

Premiile Emmy 2018 - serialul The Marvelous Mrs. Maisel este marele câştigător

Printre „vedetele“ galei s-au mai numărat Game of Thrones, The Americans, The Crown

Angelina Jolie îşi va plănui răzbunarea în thriller-ul The Kept

Filmul este adaptarea romanului cu acelaşi nume din 2014 al autorului James Scott

Primele imagini cu Joaquin Phoenix în rolul lui Joker

Filmul de sine stătător cu celebrul villain se va lansa în cinematografele noastre pe 4 octombrie 2019

Părerea ta

Spune-ţi părerea
drew_p_wiener pe 13 noiembrie 2017 13:05
Este maaaaaaa!!!! Cea mai buna veste pe anu' asta!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells