Hawaii, cu Dragoş Bucur şi Cristina Flutur protagonişti, din 17 noiembrie la cinema

de Cinemagia în 12 Oct 2017
Filmul este distribuit de Ro Image 2000 și se va lansa în cinematografele din România pe 17 noiembrie 2017

Jesús del Cerro ne prezintă Hawaii, o poveste despre cum să ajungi la o moștenire de 3 milioane de dolari într-o vreme când un singur dolar deținut în casă era motiv să-ți pierzi libertatea pe viață.

Hawaii este un film de acțiune, despre dragoste, dar și despre bani cu care îți poți cumpăra - dacă nu fericirea, măcar libertatea de a alege să fii nefericit.

Personajul-cheie feminin este interpretat de Cristina Flutur,  câștigătoare în 2013 a premiului de interpretare feminină  la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, pentru rolul din filmul După dealuri. Distribuția condusă de Dragoş Bucur este întregită de Constantin Cojocaru, Rodica Lazăr și Gheorghe Ifrim.

Hawaii este regizat de Jesús del Cerro și este o producție Actoriedefilm.ro, în colaborare cu Indie Studio, realizată cu sprijinul CNC.

 

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells