Harta galaxiei: JJ Abrams dezvăluie noi detalii despre Star Wars: The Force Awakens

de Gloria Sauciuc în 15 Aug 2015
Regizorul dezvăluie câteva aspecte ale mult-așteptatului Star Wars. Iată câteva detalii, turnuri ale situației și știri despre noua Death Star

Pentru un regizor renumit pentru discreția de care dă dovadă, iată o surpriză mare pe care o face fanilor JJ Abrams: a oferit informații despre noul Star Wars: The Force Awakens. Noul număr din Entertainment Weekly oferă câteva detalii despre Kylo Ren (Adam Driver), în timp ce pe internet au apărut câteva imagini cu Luke Skywalker (Mark Hamill) în costum de Jedi.

Iată câteva revelații de săptămâna aceasta despre noul film: Kylo Ren (Adam Driver) este obsedat de Darth Vader. Dacă Darth Vader însuși a rămas de mult în urmă, moștenirea lui este încă vie în maleficul Ren, gardianul spadasin al Primului Ordin, facțiunea politico-militară care s-a născut din cenușa Imperiului.

Abrams relatează pentru publicația Entertainment Weekly că mantia neagră și masca eroului negativ pe care îl joacă își propun să amintească publicului de Lordul Sith cunoscut drept Anakin Skywalker. „Filmul explică originile măștii și de unde apare aceasta, însă designul în sine s-a dorit a fi un omagiu adus măștii lui Darth Vader”, relatează regizorul în interviu. „(Ren) este conștient de predecesorul său, și asta face parte din istoria filmului”.

Abrams a mai confirmat că personajul Ren a conceput el însuși noua sabie de lumină, fără vreun ajutor. „Sabia de lumină este ceva construit de el însuși, și este la fel de periculoasă, distructivă și de puternică după cum este și personajul”, continuă regizorul. Există și idei după care evoluția lui Ren ar putea fi o paralelă în negativ a evoluției lui Luke Skywalker către a fi un Jedi, eroul negativ trecând el însuși de la naivitate la puteri malefice maxime în The Force Awakens.

Se știa deja că Mark Hamill va avea o barbă a la Obi Wan Kenobi în The Force Awakens. Câteva site-uri au publicat deja imagini cu personaje secundare-cheie, inclusiv o imagine de pe platou cu Hamill în uniformă Jedi completă. O privire atentă la bătrânul Skywalker scoate la iveală o robă alb cu gri, plus o centură negru cu argintiu. Este ceva mai opulent decât până acum, și totuși nu depășește limitele unei modestii tipice ordinelor monahale, plus o notă de mister. Însă, mai important, Hamill pare să fie într-o formă bună. Mai mult decât atât, dorința de a spune povestea lui Skywalker pare să fi fost o motivație pentru Abrams în a face The Force Awakens.

Kathleen Kennedy, șef Lucasfilm, declara pentru Entertainment Weekly: „Tema și ideile despre care tot vorbim sunt aceeași temă și idee din filmele inițiale”, declara Kennedy. În mod evident, căutăm să îi surprindem eroului aspirațiile, conflictul între bine și rău, între întuneric și lumină”. Pare improbabil ca Skywalker să fi trecut, în cele din urmă, de partea răului, dar putem considera că personalitatea lui nu era pe deplin formată la 30 de ani, așa cum eram lăsați până acum să credem.

Și, de asemenea, să nu credem că personajul lui Hamill ar fi eroul principal: e posibil ca Han Solo ( se întoarce Harrison Ford?) să aibă cea mai lungă prezență pe ecran dintre toți foștii eroi ai trilogiei acum reîntorși. Numele, sau lipsa lor, ar putea fi importantă. S-ar putea ca numele de Kylo Ren să vină de la un grup numit Cavalerii lui Ren; la fel, Stormtrooper Finn (John Boyega) și Rey (Daisy Ridley) ar putea avea identități surprinzătoare: „Vreau să spun doar că discreția cu privire la numele lor complete este cu totul intenționată”, declara regizorul Abrams. Vor fi fiind aici legături cu foști eroi Star Wars? Ar putea Rey să fie fiica lui Han și a lui Leia?

Detalii ale filmului s-ar putea să fi reieșit accidental după imaginile filmate în timpul unei vizite de către un ministru britanic, David Gauke, în care a dezvăluit fără să vrea detalii despre noua Death Star, coentează publicația The Guardian. Pe lângă aceste dezvăluiri, Abrams confirmă autenticitatea imaginii în care actorul irlandez Domhnall Gleeson, în rolul Generalului Huxin, în centrul său de comandă din care „aspiră să dezvăluire măreția Primului Ordin și a puterii acestuia unei galaxii care nu bănuiește nimic...”

Vești bune și vești proaste despre continuări: Kathleen Kennedy a declarat pentru Entertainment Weekly că Lucasfilm, controlat de studiourile Disney, lucrează la o „antologie”, concentrată pe personajul Boba Fett, vânător de recompense. În acest context, se pare că personajul central va fi Han Solo, însă la vârsta adolescenței sau poate pe la 20 și ceva de ani, ceea ce scade dramatic șansele unui Aaron Paul, de 34 de ani, să mai prindă rolul.

Exploreaza subiecte similare:

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, Adam Driver, J.J. Abrams, John Boyega, Daisy Ridley, Harrison Ford, Kathleen Kennedy, Domhnall Gleeson, Aaron Paul

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AndersonSilva pe 16 august 2015 01:24
cat de mult mai e pana la lansare :( off
bogyvaly pe 17 august 2015 11:54
Enorm de mult...ufff
gaborull pe 17 august 2015 07:52
m-au zapacit astia cu Boba Fett, nu stiu pe cine intereseaza acest personaj, mai bine ar face un film cu lorzii SITH, nu stim prea multe despre ei, ar fi mai interesant o poveste a lor, cum a fost si a cavalerilor JEDI.
bogyvaly pe 17 august 2015 11:54
De acord cu tine!
darayawaus pe 29 august 2015 10:12
Bravo! E doar un alt personaj cu o alta masca. Sau casca :)
kalamity pe 18 august 2015 02:25
defapt e chiar un personaj foarte interesant daca citesti cartile...bine nu stiu daca se vor orienta dupa carti dar are un potential imens.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells