Harry Osborn şi Electro, în fotografiile oficiale din The Amazing Spider-Man 2

de Cristina Grigore în 22 Apr 2013
Cele două personaje cheie din film se arată la faţă

După mai bine de două luni de la începerea filmărilor, iată că cei de la Marvel şi Columbia Pictures lansează primele fotografii oficiale ale producţiei, două cadre ale lui Electro (Jamie Foxx) şi Harry Osborn (Dane DeHaan, pe care l-ai putut vedea în excelentul Chronicle).

Imaginile apar la doar câteva zile de la publicarea online a unor fotografii neoficiale cu Max Dillon, la scurtă vreme după transformarea sa în Electro. The Amazing Spider-Man 2 are în centru aventurile lui Peter Parker pe măsură ce îşi încheie activitatea de licean. Filmul se va axa pe relaţia sa cu Gwen Stacey, eroul străduindu-se în acest timp să păstreze un echilibru între viaţa sentimentală şi raidurile sale în oraş, ca supererou. Existenţa îi este însă complicată de apariţia lui Electro şi revenirea în scenă a vechiului său prieten, Harry Osborn.

Iată ce a declarat Foxx anterior despre personajul său: „Ceea ce veţi vedea la Dillon este că toată viaţa sa, a fost marginalizat şi nimeni nu a vrut să comunice cu el. Oamenii i-au furat ideile la marea companie pentru care a lucrat. Este un nimeni. La un moment dat, Spider-Man se loveşte de el şi îi spune ‘Am nevoie de tine. Tu eşti ochii şi urechile mele pe stradă’. El replică ‚Wow’ şi apoi, după ce Spider-Man pleacă, se gândeşte ‚Sunt partenerul lui Spider-Man!’ Începe să taie faţa lui Spider-Man şi să o lipească pe toate planşele sale”. Filmul se lansează pe marile ecrane din România pe 2 mai 2014.

Exploreaza subiecte similare:

Jamie Foxx, Dane DeHaan, Chronicle, The Amazing Spider-Man 2

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 22 aprilie 2013 10:14
Am mai spus-o si o repet: este o prostie sa tot refaca la nesfarsit filme cu Spiderman tanar/facultate cand ar fi putut face o intreaga si o noua poveste cu el dupa terminarea studiilor, adica "matur". Povestea ar fi avut mai multa priza, ar fi atras mai mult si incasarile ar fi fost ma masura. Altfel reincalzesc mereu aceeasi si aceeasi ciorba, mai ales la interval de numai cativa ani. Parerea mea, desigur.
Bayard pe 22 aprilie 2013 11:06
Pai sunt filme noi, povestea e cu Gwen Stacey, are alti dusmani... care e problema?
legolas05 pe 22 aprilie 2013 12:43
Astept filmul,primul a fost super fain.
alex_il_fenomeno pe 31 mai 2013 15:02
Unul dintre filmele pe care le astept cu nerabdare!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells