Harrison Ford şi Liam Hemsworth, împreună în Paranoia

de Cristina Grigore în 23 Iul 2012
Harrison Ford şi Liam Hemsworth, împreună în Paranoia

Sinopsis-ul peliculei de acţiune Paranoia, în care unul din noii actori în vogă ai Hollywood-ului, Liam Hemsworth, joacă alături de Harrison Ford, a fost lansat în acest week-end, scrie Deadline. Site-ul anunţă şi începerea filmărilor, dar şi data lansării acestuia, 27 septembrie 2013.

„În acest thriller cu miză mare, Adam Cassidy (Hemsworth) este un ambiţios şi tânăr specialist în telecomunicaţii care încearcă să obţină un post mai bun în compania-gigant Wyatt Corporation. Reuşeşte în schimb să o dea în bară, iar greşeala lui nu rămâne fără repercusiuni. Şeful cel mare îl obligă astfel să devină spion în compania – una din cele mai bune de pe piaţă – condusă de fostul mentor al lui Wyatt, Jock Goddard (Ford)”.

„Adam descoperă în curând că are şansa de a urca treptele unei vieţi de vis pe care şi-a dorit-o dintotdeauna. Are la dispoziţie vechi saloane de întrunire, cluburi private luxoase, maşini exotice şi toate avantajele vieţii unui burlac în Manhattan".

"Cu toate acestea, în spatele scenei, este doar un pion în jocul de putere al lui Wyatt şi trebuie să găsească o cale de a scăpa de şeful său, care nu ar da înapoi de la nimic, nici măcar de la crimă, pentru a-şi adjudeca un’premiu’ de mai multe miliarde de dolari”.

Din distribuţia filmului mai fac parte Gary Oldman, Amber Heard, Josh Holloway şi Richard Dreyfuss. Regia este semnată de Robert Luketic, după un scenariu de Jason Dean Hall şi Barry Levy (Vantage Point).  

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 9 august 2012 21:12
asta da distributie !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells