HappyCinema deschide patru noi cinematografe în 2021. Iată în ce orașe!

de Marina Florea în 20 Mai 2021
HappyCinema este al doilea lanț de cineplexuri ca acoperire națională

Operatorul HappyCinema anunță deschiderea a patru noi locații anul acesta. În luna iunie, Happy Cinema Vaslui în Silver Mall, în iulie - HappyCinema Botoșani în Uvertura Mall iar spre finalul anului 2021 se vor deschide Happy Cinema în Colosseum Mall București și Happy Cinema Slobozia - în Ialomița Shopping Center. HappyCinema va opera 10 cinematografe până la finalul anului 2021.

„Chiar dacă pandemia ne-a afectat puternic și am avut o scădere drastică a veniturilor, nu am renunțat niciun moment la planurile de extindere pe care le aveam și am pregătit asiduu aceste noi deschideri. Într-un moment în care la nivel mondial există cinematografe care s-au închis definitiv ca urmare a crizei sanitare, ne simțim bucuroși să putem relua activitatea și chiar să inaugurăm noi locații pentru spectatorii din România. Vom oferi în continuare servicii de calitate la prețuri accesibile”, declară Ecaterina Mateescu, administrator Happy Cinema.

În Vaslui vor fi două săli cu 150 locuri, în Botoșani - cinci săli cu 440 locuri, în Colosseum Mall București - șapte săli cu 650 locuri, iar Slobozia va avea două săli cu 100 locuri. Toate cinematografele au un design modern și sunt dotate cu echipamente digitale de ultimă generație. Investițiile în noile locații se vor ridica la peste 2,5 milioane de euro.

HappyCinema este al doilea lanț de cineplexuri ca acoperire națională și este un brand construit cu un capital 100% românesc, fiind momentan prezent în București (Liberty Center), Focșani (Focșani Mall), Buzău (Galleria Mall Buzău), Alexandria (Winmarkt), Bistrița (Bistrița Retail Park) și Bacău (Hello Shopping Park). Odată cu deschiderea noilor locații, HappyCinema va aștepta publicul în 37 săli de cinema cu 4.051 locuri.

Alte știri din cinema

Sezonul 2 al Shadow and Bone, popularul serial fantasy, a fost deja scris, confirmă producătorul

Primul sezon din Shadow and Bone este acum disponibil în streaming pe Netflix

John Wick: Chapter 4 îl cooptează pe actorul din It, Bill Skarsgård

Posibilul subiect al filmului - John Wick (Keanu Reeves), doritor să se răzbune pe Winston (Ian McShane) pentru trădare

Megan Fox, agent FBI pe urmele personajului jucat de Machine Gun Kelly

În primul trailer-ul de la Midnight in the Switchgrass vedem că nu e vorba de un film romantic

KINOdiseea ALTFEL în iunie, la Bucureşti

În prioada 19-20 iunie, la Bucureşti, publicul se va putea întâlni cu o selecţie a celor mai bune filme de la ediţia din 2020, la Opera Comică pentru Copii

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells