Halloween: două săptămâni de filme de groază la Grand Cinema & More

de Cinemagia în 15 Oct 2018
„Halloween” (2018) și Goosebumps 2: Halloween bântuit rulează în avanpremieră, dar sunt programate și clasice ale genului

În acest an, Grand Cinema & More din București sărbătorește Halloween-ul printr-un maraton al celor mai cunoscute și apreciate filme horror. Startul se va da pe 16 octombrie cu avanpremiera filmului „Halloween” și se va încheia la finele lunii cu proiecția peliculei cu același nume, realizată în urmă cu exact 40 de ani, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. Vor fi două săptămâni în care iubitorii de filme horror vor beneficia de prețuri speciale, dar și de numeroase surprize.

Pe 16 octombrie, începând cu ora 20:00, Grand Cinema & More te invită la avanpremiera filmului „Halloween”, un film care promite să dea fiori reci și celor mai neînfricați privitori. Biletul la avanpremieră costă 35 de lei, iar înainte de vizionare spectatorii vor primi și un cocktail tematic în cafeneaua Eye Fi.

O săptămână mai târziu iubitorii filmelor de groază vor putea viziona varianta din 1978 a peliculei “Halloween”. Clasicul film horror care a terifiat generații întregi se întoarce pe marile ecrane doar pe 23 și 31 octombrie la Grand Cinema & More, iar biletul de intrare costă 25 de lei.

Pe 26 octombrie, Grand Cinema & More îi provoacă pe cei mai curajoși la o vizionare maraton a trei filme horror: avanpremiera „Goosebumps 2: Halloween bântuit”, „Constantin” (2005) și „Masacrul din Texas”(2003). În plus, spectatorii vor avea parte și de o surpriză - toți cei care au achiziționat bilete vor primi din partea Grand Cinema & More dulciuri tematice, dar și un ghid de supraviețuire, ca să treacă mai ușor peste momentele tensionate din filmele de groază. Pachetul special costă 50 de lei și include toate cele trei filme.

Exploreaza subiecte similare:

halloween, Constantine, The Texas Chainsaw Massacre, Goosebumps 2: Haunted Halloween

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells