Halloween (2018) este unul dintre cele mai de succes slasher horror-uri din istorie

de Cristina Grigore în 29 Oct 2018
Iată pe ce loc se află acum într-un top al celor mai bune producții de gen

Halloween își continuă evoluția bună în box office-ul internațional. În clasamentul nord-american, filmul a rămas pentru a doua săptămână la rând pe primul loc, cu încasări de 32 milioane de dolari în acest week-end. Este o scădere de 58% față de încasările sfărșitului de săptămână anterior, însă BoxOfficeMojo.com a notat faptul că pelicula a avut un debut impresionant, de 76,2 milioane de dolari.

Producția a ajuns la încasări internaționale de 172,2 milioane de dolari și are șanse să întreacă filmele aflate pe primele locuri în topul celor mai de succes producții slasher horror din istorie. Pe locul doi în clasament se află acum Scream 2, cu încasări totale de 172,3 milioane de dolari, iar locul întâi este ocupat de Scream (1996), ce a obținut 173 milioane de dolari în box office-ul internațional. Pe patru, după Halloween (2018), se află I Know What You Did Last Summer, cu încasări totale de 125,5 milioane de dolari, urmat de A Nightmare on Elm Street (115,6 milioane de dolari).

Halloween, al 11-lea film al francizei, s-a lansat la noi pe 19 octombrie și se află acum pe locul patru în box office-ul românesc.

Exploreaza subiecte similare:

halloween, Scream 2, Scream, I Know What You Did Last Summer, A Nightmare on Elm Street

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells