Guy Pearce se alătură distribuţiei lui Iron Man 3

de Cristina Grigore în 22 Apr 2012
Guy Pearce se alătură distribuţiei lui Iron Man 3

După recenta numire a lui Ben Kingsley în rolul antagonistului din Iron Man 3, un alt actor cunoscut se alătură distribuţiei, anunţă Variety. Guy Pearce - a cărui carieră se află pe o pantă ascendentă prin apariţiile sale de anul acesta din anticipatul SF al lui Ridley Scott, Prometheus şi Lockout, un thriller în care are rolul principal - a primit în sequel-ul Disney/Marvel partitura omului de ştiinţă Aldrich Killian.

Acesta este, în benzile desenate, co-creatorul unei tehnologii a viitorului, numită Extremis, ce permitea înlocuirea unei secvenţe ADN cu o alta, îmbunătăţită, dar şi cel care pune această tehnologie în mâinile teroriştilor, pentru a obţine astfel, o mai consistentă finanţare din partea statului pentru cercetările sale în domeniu.

O doză obţinută din această metodă revoluţionară este folosită la un moment dat şi de Iron Man, în încercarea de-şi vindeca rănile dobândite în luptă şi de a-şi îmbunătăţi abilităţile. Ştim deja că villain-ul interpretat de Kingsley va fi responsabil de răspândirea unui virus prin intermediul nanotehnologiei, însă alte detalii legate de scenariul filmului nu au fost, deocamdată, dezvăluite.

Săptămâna trecută, studiourile Disney anunţau însă că vor să adauge „elemente chinezeşti” şi o „poveste chinezească” în Iron Man 3, ceea ce a făcut presa şi fanii să se întrebe dacă nu cumva sequel-ul îl va include şi pe Mandarin, duşmanul de moarte al supereroului.

Filmările la Iron Man 3 vor începe luna viitoare, iar în distribuţia sa se vor regăsi Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow şi Don Cheadle. De regie se va ocupa Shane Black, după un scenariu imaginat de Drew Pearce.  

Părerea ta

Spune-ţi părerea
redred2 pe 22 aprilie 2012 11:43
Un actor foarte talentat!
xerses pe 22 aprilie 2012 14:33
Bun... vin intaririle...Filmul nu va fi ratat de cinefili....
margott pe 22 aprilie 2012 19:26
Abia astept sa apara.
catasmile17 pe 23 aprilie 2012 13:08
este un actor foarte bun. Abia astepta sa vad filmul.
cristi23 pe 23 aprilie 2012 16:02
ar fi super aparitia mandarinului in film
Petra pe 28 aprilie 2012 23:57
Chiar daca il vor introduce pe Mandarin in cel de-al 3-lea film, nu il vor lasa ca pe un om folosind magia, ci inelele lui vor fi bazate pe tehnologie.
alex_il_fenomeno pe 14 mai 2012 13:47
un mare castig pentru acest film !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells