Guardians of the Galaxy 3 ar putea fi plasat înaintea lui Avengers 4

de Cristina Grigore în 12 Iun 2018
Joe si Anthony Russo (Infinity War) explică: „Nu vă aşteptaţi ca totul să se desfăşoare liniar”

Pentru cei care au văzut Avengers: Infinity War (atenţie, deci, urmează un spoiler), regizorii filmului, Joe şi Anthony Russo, au oferit o declaraţie cât se poate de interesantă legată de plasarea în timp a viitoarelor aventuri ale supererilor Marvel, după încleştarea dramatică cu Thanos.

Una dintre marile dileme ale fanilor este legată de faptul că pentru mai mulţi dintre supereroii care par să fi ajuns la capăt de drum în Războiul Infinitului au fost deja anunţate sequel-uri, astfel încât toată lumea se aşteaptă ca ei să revină, într-un fel sau altul, în următoarele filme Avengers.

Într-un interviu acordat publicaţiei The Huffington Post, fraţii Russo au spus: „Uite cum stau lucrurile. Este important să ne amintim că totul este posibil în Universul Cinematografic Marvel. Doar pentru că există un sequel în cărţi, nu înseamnă ceea ce crede toată lumea că înseamnă… Oamenii s-au obişnuit cu ideea ca acţiunea să se desfăşoare liniar în UCM. Dar nu trebuie să se întâmple neapărat aşa. Există o mulţime de variante inventive pentru fiecare dintre poveşti.”

Cineaştii au mai amintit că există patru ani între Guardians 2 şi Infinity War – timp suficient pentru o întreagă serie de scenarii posibile despre Gardieni, ceea ce înseamnă că acţiunea următorului film Guardians of the Galaxy 3 ar putea fi plasată înaintea celei din Avengers 4.

De altfel, şi următoarele filme Marvel, Ant-Man and the Wasp şi Captain Marvel se vor desfăşura înainte de evenimentele din Infinity War, pentru a familiaza publicul cu acea dimensiune alternativă în care conceptele de timp şi spaţiu devin irelevante (Quantum Realm) şi care poate fi accesată fie printr-o putere magică, fie prin micşorarea la nivel subatomic (şi care ar putea avea un rol crucial în readucerea în scenă a unor supereroi dispăruţi).

Exploreaza subiecte similare:

Ant-Man and the Wasp, Captain Marvel, Avengers: Infinity War, Guardians of the Galaxy Vol. 3 

Alte știri din cinema

Viitorul serialului The Walking Dead

Scott Gimple ar fi dorit să păstreze The Walking Dead cât se poate de simplu, însă Robert Kirman nu i-a permis acest lucru

„Ocean's 8: Jaf cu clasa” s-a lansat în complicitate cu vedetele la cinema

Filmul rulează din 22 iunie pe marile noastre ecrane

Lucasfilm susţine că „numeroase” filme Star Wars sunt în faza de producţie

Veştile conform cărora o serie Star Wars independentă ar fi fost oprită ca urmare a rezultatelor slabe la Box Office ale lui Solo sunt „incorecte”

Ocean's 8: între rutină, artificial şi sofisticare

Carisma actriţelor nu compensează lenea scenariului

Părerea ta

Spune-ţi părerea
WayneWilson pe 19 iunie 2018 12:39
Sa vedem daca apare Adam Warlock in GoG 3

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells