Guardians of the Galaxy 3 va folosi tot scenariul lui James Gunn

de Cristina Grigore în 25 Sep 2018
Asigurarea vine de la fratele cineastului, Sean Gunn

Situaţia complicată  a lui Guardians of the Galaxy 3, generată de plecarea lui James Gunn, a fost discutată într-un recent interviu de către fratele cineastului, Sean Gunn, ce îl interpretează pe Kraglin, pe lângă munca de motion-capture pentru Rocket Raccoon. El a confirmat într-un interviu preluat de wegotthiscovered.com ceea ce fanii seriei au presupus până acum în comentariile lor online – că scenariul imaginat de James Gunn pentru cea de-a treia parte va fi, totuşi, folosit.

„Nu prea ştiu ce se va întâmpla cu Guardians 3. Dar ştiu că Disney încă vrea să facă filmul şi este absolut sigur că va folosi scenariul fratelui meu. Evident că este o situaţie neplăcută pentru toată lumea, în special pentru fratele meu, însă şi eu sunt unul dintre cei ce s-au pregătit aproape jumătate de an pentru film, iar producţia este acum în aer…”,  a spus Sean Gunn.

Deşi concediat, James Gunn şi-a pus clar amprenta asupra personajelor şi a liniei amuzante a seriei, lucru ce nu poate fi ignorat de realizatorii acesteia. Pe de altă parte, întârzierea producţiei lui Guardians 3 ar putea afecta şi lansarea lui Avengers 4, aşa că folosirea scenariului imaginat deja de Gunn este încă o dată justificată.

Mai mulţi actori de prim-plan ai Guardians of the Galaxy şi-au arătat dezaprobarea faţă de hotărârea Disney de a-l da la o parte pe Gunn de la regia următorului film, însă cel mai vehement a fost Dave Bautista, care a declarat că se gândeşte serios dacă să mai colaboreze cu cei de la Disney.

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 25 septembrie 2018 14:19
O pierdere mare, zic eu, pentru realizatorii seriei de filme stiintifico-fantastice, "Guardians of the Galaxy", prin plecarea redutabilului scenarist James Gunn, dar este ok. in a se folosi de scheletul ideilor sale.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells