Greengrass regizează noul Călătorie fantastică?

de Ştefan Dobroiu în 1 Apr 2010
Greengrass regizează noul Călătorie fantastică?

Paul Greengrass, mai cunoscut pentru filmele din seria Bourne, dar şi pentru excelentele Bloody Sunday şi United 93, negociază în prezent pentru regia lui Fantastic Voyage, remake-ul în format 3D al SF-ului din 1966.

Călătorie fantastică va avea în vizor o echipă de oameni de ştiinţă îmbarcaţi pe un submarin redus la dimensiuni microscopice şi trimis să elimine un cheag de sânge din creierul unui genial cercetător. Oamenii de ştiinţă încep o adevărată Călătorie fantastică în corpul acestuia, trecând prin nenumărate pericole înainte de a-şi îndeplini misiunea periclitată atât de un sabotor, cât şi de durata insuficientă avută la dispoziţie pentru a distruge cheagul.

James Cameron a declarat recent că subiectul a fost actualizat pentru a fi în ton cu noile descoperiri din domeniul medicinii. "Au avut loc o mulţime de schimbări din anii '60, când a fost realizat primul film. Acum putem face lucruri cu totul şi cu totul ieşite din comun", a comentat regizorul lui Avatar.

În acest moment nu se ştie când ar putea intra în producţie noul proiect şi nici cine va prelua rolurile asemănătoare cu cele interpretate în 1966 de Stephen Boyd, Raquel Welch sau Edmond O'Brien.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells