Grand Cinema & More pune poveștile în scenă, în stagiunea culturală pentru copii 2018 - 2019

de Cinemagia în 17 Sep 2018
Piese de teatru, concerte, show-uri de magie, dar și spectacole de operă destinate copiilor și părinților

Grand Cinema & More deschide o nouă stagiune culturală, găzduind reprezentații adaptate publicului de toate vârstele. Începând din această lună, alături de filme, în program se vor adăuga piese de teatru, concerte, show-uri de magie, dar și spectacole de operă destinate copiilor și părinților, susținute de Teatrul de Animație Țăndărică, Opera Comică pentru Copii și de magicianul Robert Tudor. 

Este al șaselea an consecutiv când spectacolele Teatrului de Animație Țăndărică se joacă la Grand Cinema & More, pe scena sălii Epika. Considerat un important reper cultural pentru copii, Teatrul de Animație Țăndărică va pune toamna aceasta în scenă unele dintre cele mai apreciate piese de către cei mici precum „Ursul păcălit de vulpe”, „Motanul încălțat”, „Capra cu trei iezi” și „Punguța cu doi bani”.

Cunoscută pentru varietatea de spectacole oferite, Opera Comică pentru Copii va susține pe scenele cinematografului Grand Cinema & More nu mai puțin de 15 reprezentații. Începând cu 7 octombrie, cei mici vor putea urmări spectacole precum „Poveste Vieneză”, „Bastien și Bastienne”, „Petrică și Lupul” sau  „Orchestra lui Nino”.

Toamna aceasta, Grand Cinema & More va găzdui și singurul spectacol educativ de magie dedicat întregii familii – Magic Family Show cu magicianul Robert Tudor. În noua reprezentație, magicianul va îmbrăca în poveste numere de iluzionism, predicție și improvizație și promite să pună la încercare imaginația bogată a copiilor.

Întregul calendar al reprezentațiilor din această stagiune este disponibil pe: www.grandentertainment.ro

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 17 septembrie 2018 19:46
Iata ca astfel de manifestari culturale au inceput sa prinda si in tara noastra, astfel incat copii, dar nu numai, pot urmari diverse reprezentatii, precum: film, opera si magie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells