Goi în faţa a 1000 de femei

14 Iul 2015
Interviu cu Channing Tatum, starul premierei Magic Mike XXL

De vineri poţi vedea pe ecrane continuarea Magic Mike XXL, noua aventură a stripperilor din Texas conduşi de Magic Mike (Channing Tatum). Iată mai jos ce are de spus actorul despre această experienţă inspirată de trecutul său de stripper.

Primul Magic Mike a fost un succes la nivel internaţional. Ce influenţă a avut acest lucru asupra deciziei de a realiza o continuare?
Ne-am străduit să facem proiectul astfel încât să aibă cel puţin acelaşi succes. Partea cea mai bună este că băieţii ne arată cum sunt ei de fapt şi renunţă la stereotipurile de stripperi clasici care dansează în costume de pompieri sau poliţişti. Sunt cea mai bună versiune de stripperi din câte există.

După lansarea primei părţi, am devenit şi mai încrezători în faptul că vom avea ocazia să facem o continuare. De atunci ne-am propus să avem scene în care Matt Bomer cântă. Ca să fiu sincer de aici am pornit, nu de la vreo poveste dramatică. Mi-a părut rău că nu am reuşit să le acord mai mult spaţiu băieţilor în partea întâi. Au fost adevărate revelaţii pentru mine.

În ce fel ai vrut să schimbi tonul filmului şi în ce direcţie ai îndreptat povestea?
Prima parte a avut o abordare mai întunecată, o manieră mai ciudată de a privi o subcultură. De această dată lucrurile sunt altfel: mai amuzante, mai periculoase, cu mai multe probleme personale. Nu pot să spun că protagoniştii sunt în derivă, pentru că fiecare dintre ei are o misiune clară. Toţi sunt luptători şi au proiecte individuale. Meseria este singura constantă din viaţa lor.

Cred că Steven Soderbergh a avut o intervenţie crucială din acest punct de vedere. Protagoniştii realizează că nu sunt genul de bărbaţi pe care o femeie să îi prezinte părinţilor. Într-un fel sunt nebuni, pentru că au o grămadă de dileme existenţiale, dar încearcă să le depăşească şi să se distreze cât mai mult. Sunt comici şi ridicoli în acelaşi timp. La fel sunt şi eu cu prietenii mei. Când ceva rău se întâmplă unuia dintre noi, nu ne întristăm, ci începem să facem glume unul pe seama celuilalt. Doar aşa reuşim să depăşim problemele.

A cui a fost ideea de a o aduce pe Jada Pinkett Smith în distribuţie?
Ceea ce contează este faptul că a acceptat propunerea şi, practic, şi-a construit singură personajul. La început, am fost doar un grup de bărbaţi care încercau să desluşească lucrurile. Planul era să inventăm dialogurile personajelor feminine, după care să alegem actriţele, iar ele să ne spună cum să refacem replicile. Femeile astea sunt geniale şi foarte creative. Merită toată lauda.

Ne-am gândit să îi dăm Jadei scenariul astfel încât să nu poată renunţa până la final. [Râde] Să se simtă vinovată dacă nu îi place dialogul!

Cum te-ai simţit dansând în faţa unui public feminin uriaş?
Pare o idee grozavă până în momentul în care chiar te urci pe scenă şi trebuie să dansezi în tanga. În momentul în care ajungi în faţa publicului te întrebi cum de ai acceptat să faci una ca asta. Mi s-a întâmplat de fiecare dată. Pe vremea când făceam asta în fiecare seară, momentul de dans mi se părea groaznic. Practic rupeam hainele de pe mine şi stăteam doar în tanga în faţa publicului. Nu contează cât de tare te simţi de obicei, în acel moment chiar nu mai eşti. Fetele aclamă, dar în acelaşi timp parcă şi râd. Mă simt incomod numai când mă gândesc. [Râde]

În film, băieţii se pregătesc pentru un ultim show şi ştiam cu toţii că povestea va culmina cu noi stânjeniţi pe o scenă uriaşă, purtând doar tanga. Am făcut toate astea de dragul filmului. Băieţii ştiu că sunt la finalul carierei, dar sunt cei mai buni prieteni şi nu se pot despărţi. De asta îi veţi iubi şi voi.

Pentru publicul feminin care va veni să vadă filmul, Magic Mike XXL probabil că are cel mai bun final din istoria cinematografiei. Cum a decurs procesul de alegere a femeilor care au aclamat la spectacolul de sfârşit?
Toate doamnele s-au comportat exemplar. Cele care au apărut în prima parte i-au spart telefonul lui Matthew McConaughey şi erau mult mai puţine ca acum. Mi-a fost teamă că 1000 de femei vor fi greu de controlat, dar am realizat cu surprindere că erau foarte cuminţi. Aş fi vrut să-ţi pot povesti ceva nebunesc, dar ne-am înţeles extraordinar. Cred că şi ele s-au simţit bine, pentru că nu am făcut repetiţii înainte. Au văzut în premieră fiecare număr şi am încercat să filmăm pe bucăţele atfel încât să controlăm cât mai bine lucrurile. Ne-am distrat împreună şi asta e tot ce contează.

Exploreaza subiecte similare:

Channing Tatum, Steven Soderbergh, Jada Pinkett Smith, Matt Bomer, Magic Mike XXL

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 15 iulie 2015 13:29
Pai patratelele acelea au nevoie de un public cat mai numeros.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells