Godzilla vs. Kong va începe filmările în octombrie

de Cristina Grigore în 24 Sep 2018
Lansarea filmului este programată pentru 22 martie 2020

Aşa cum se preconiza la începutul anului, filmările lui Godzilla vs. Kong vor începe în această toamnă – mai exact, în luna octombrie, potrivit informaţiilor publicate pe pagina de Twitter de Reel News Hawaii. De altfel, în Hawaii s-a filmat şi Kong: Skull Island. Ştirea este susţinută de o imagine publicată pe Twitter de RNH, în care apare titlul de producţie al filmului, Apex, însoţit de comentariul „Let them fight”.

Godzilla vs. Kong se va încadra în linia stabilită de filmul lui Gareth Edwards din 2014, Godzilla, şi cel lansat în 2017, Kong: Skull Island, în regia lui Jordan Vogt-Roberts. El va fi precedat în cinematografe de Godzilla: King of the Monsters, cu lansarea în luna mai, anul viitor (cu Vera Farminga, Millie Bobby Brown şi Sally Hawkins în distribuţie).

Adam Wingard, cel care stă la cârma lui Godzilla vs. Kong, a dezvăluit că vom vedea mai mulţi monştri în film, dar şi un Kong mai bătrân. În distribuţie au fost confirmaţi actorii Kyle Chandler şi Millie Bobby Brown. Lansarea este programată pentru 22 martie 2020.

 

Exploreaza subiecte similare:

Godzilla vs. Kong , Kong: Skull Island, godzilla, Jordan Vogt-Roberts, Godzilla: King of the Monsters, Adam Wingard, Millie Bobby Brown, Kyle Chandler

Alte știri din cinema

Hugh Jackman şi Patrick Stewart vor fi incluşi în Cartea Recordurilor

Cei doi deţin recordul pentru „cea mai lungă carieră drept supererou Marvel live-action”

Chris Hemsworth îl va interpreta pe Hulk Hogan într-un film biografic

Filmul va urmări transformarea lui Hogan în „cel mai cunoscut star al wrestling-ului mondial şi cel mai popular wrestler al anilor ‘80”

Hollywood-ul în criză: marea bătălie a serialelor

Studiourile şi platformele online se bat pe scenarişti şi showrunneri

Gwyneth Paltrow spune la revedere Universului Cinematografic Marvel

Avengers: Endgame e capăt de linie pentru Pepper Potts

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 24 septembrie 2018 20:34
Doua personaje remarcabile ale filmelor sf. alecinematografiei, "Godzilla vs. Kong" au fost pe placul consumatorilor de gen de-a lungul anilor, si de aceea este de admirat aceste viitoare realizari.
mihnea_aspru95 pe 26 septembrie 2018 00:45
până atunci KONG se va apropia de cei 108 metri ai GODZILLEI. Dacă în 2017 a avut în jur de 40m, în 2020 probabil o să aibă 75 de metri.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells