Glee, acum şi film 3D!

de Ştefan Dobroiu în 5 Mai 2011
Glee, acum şi film 3D!

Popularitatea serialului Glee, creat de Ryan Murphy, îi motivează pe cei de la Fox să plănuiască realizarea unui film muzical 3D bazat pe turneul nord-american al actorilor din serial.

Evenimentul "Glee Live! In Concert!" îi va purta pe interpreţi într-o mulţime de mari oraşe din Statele Unite, iar producătorii evenimentului se asigură că interpretările lor vor ajunge la un public mult mai numeros decât spectatorii de la concerte.

Regizorul Kevin Tancharoen (Fame) se va ocupa de film, în care vor apărea toţi actorii principali, de la Lea Michele la Darren Criss şi Ashley Fink. Filmările vor avea loc în timpul concertelor americane (căci grupul continuă turneul în Marea Britanie), iar 3D-ul este aşteptat pe ecrane, câteva săptămâni, în august.

Genul film-concert a avut parte recent de câţiva campioni precum Never Say Never, care îl are în prim-plan pe Justin Bieber, şi This Is It!.

Ne îndoim că filmul 3D va ajunge şi în România, din moment ce serialul încă nu a fost achiziţionat de posturile TV din ţară.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells