Gina Carano este Daughter of the Wolf. Iată trailerul!

de Marina Florea în 23 Apr 2021
Actrița joacă rolul unei femei cu pregătire militară care trebuie să întreprindă o periculoasă călătorie prin munții din Yukon

Dazzler Media a dat publicității un trailer pentru thriller-ul de acțiune Daughter of the Wolf. În regia lui David Hackl (Saw V), în film apar Gina Carano (Mandalorianul), în rolul unei femei cu pregătire militară care trebuie să întreprindă o periculoasă călătorie prin munții din Yukon, America de Nord, după ce fiul ei adolescent (Anton Gillis-Adelman - Birthmarked) este luat ostatic.

Iată sinopsisul oficial al filmului: Clair McKenna, fost specialist militar, află vestea morții tatălui ei, în timp ce fiul ei de 13 ani, Charlie, traversează o perioadă de rebeliune. Atunci când apare știrea că femeia a moștenit o sumă mare de bani de la tatăl defunct, Charlie este răpit pentru răscumpărare.

În loc să ceară ajutor, Claire îl ia ostatic pe Larsen, unul dintre răpitori, și îl constrânge să pornească într-o primejdioasă călătorie pentru a-și salva fiul de o misterioasă figură cunoscută numai drept Tatăl.

Călătoria o duce pe Claire prin munții din Yukon, nu departe de granița cu Canada, tocmai atunci când o furtună de zăpadă se apropie. Pe măsură ce șansele de supraviețuire scad, Claire are doar o singură șansă - să se alieze cu Larsen pentru a-și putea salva fiul și pentru a supraviețui în sălbăticie.

Daughter of the Wolf va avea premiera în format digital pe 3 mai. În film mai joacă Brendan Fehr (Roswell) și Richard Dreyfuss (Jaws).

Exploreaza subiecte similare:

Daughter of the Wolf, Gina Carano, Richard Dreyfuss, Jaws, Brendan Fehr, Saw V, David Hackl, Anton Gillis-Adelman, Birthmarked

Alte știri din cinema

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Sunt un mic ticălos, prima serie animată cu peste cinci miliarde de dolari încasări

Cu începere din acest weekend, seria se va numi "Sunt un mic ticălos profitabil"

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells