Gerard Butler va împiedica sfârşitul lumii în Geostorm

de Cristina Grigore în 2 Sep 2015
Lansarea filmului a fost amânată pentru ianuarie 2017

Un nou thriller ce are ca intrigă dezastrele naturale se pregătește să ajungă pe marile ecrane, cu Gerard Butler în rol principal. Lansarea lui Geostorm a fost însă amânată, scrie EmpireOnlinecom, astfel încât vom vedea thriller-ul apocaliptic nu în octombrie 2016, ci în ianuarie 2017.

Butler joacă rolul unui specialist în construcția sateliților, care este chemat în ajutor când aparatele plasate pe orbita Pământului şi create pentru a controla vremea încep să o ia razna, semn că omenirea vor avea de-a face cu cea mai devastatoare furtună din istorie. Din distribuție fac parte Abbie Cornish, Ed Harris, Andy Garcia, dar şi Jim Sturgess, drept fratele înstrăinat al personajului lui Butler, alături de care este nevoit să lucreze pentru a opri dezastrul meteorologic.

Regizorul filmului este Dean Devlin – un specialist în filmele cu dezastre naturale, care a şi luat, cel mai probabil, decizia de amânare a lansării filmului, pentru a perfecționa efectele speciale. Luna ianuarie a anului viitor va aduce însă în cinematografe mai multe pelicule cu potenţial notabil precum The Magnificent Seven, The Dark Tower şi Power Rangers.

Exploreaza subiecte similare:

Gerard Butler, Abbie Cornish, Ed Harris, Andy Garcia, Jim Sturgess, Dean Devlin, The Magnificent Seven, The Dark Tower, Power Rangers, Geostorm

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 2 septembrie 2015 22:05
Cred ca se potrivea mai bine cu previziunile apocaliptice care incep acum in septembrie daca ar fi fost lansat in octombrie 2015.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells