George Piştereanu şi Samuel L. Jackson la festivalul de thrillere de la Beaunne

8 Apr 2010
George Piştereanu şi Samuel L. Jackson la festivalul de thrillere de la Beaunne

Filmul Eu când vreau să fluier, fluier a fost selectat în competiţia secţiunii "New Blood", la Festivalul Internaţional de Thrillere de la Beaunne (Franţa). Secţiunea prezintă cinci producţii care re-interpretează în manieră inovativă genul thriller.

În România filmul va intra de vineri, 8 aprilie, în premieră la cinematografele din Craiova (Cinema Modern) şi Constanţa (Cityplex). Eu când vreau să fluier, fluier poate fi urmărit inclusiv în Bucureşti (unde rulează la cinci cinematografe) şi Cluj-Napoca, unde a înregistrat un record. La Odeon Cineplex Cluj, Eu când vreau să fluier... a fost cel mai "cumpărat" dintre filmele cu care a rulat simultan: 1568 de spectatori au plătit bilet pentru această producţie, din 26 martie până pe 6 aprilie.

Revenind la Festivalul de thrillere de la Beaunne, care se desfăşoară între 8 şi 11 aprilie 2010, trebuie precizat că Eu când vreau să fluier, fluier va avea ca principal contracandidat producţia The Killing Room, în regia lui Jonathan Liebesman, cu Chloe Sevigny şi Clea Duval. Actorul principal din Eu când vreau să fluier, fluier, George Piştereanu, va fi la Beaunne pentru a prezenta filmul.

Printre personalităţile importante prezente la festival va fi şi regizorul francez Claude Lelouche, Preşedintele Juriului la ediţia din 2009. "Misiunea Festivalului de la Beaunne este să scoată în faţă unul din cele mai nobile şi mai fertile genuri din istoria cinematografului, thriller-ul, şi să descopere noi tendinţe, să sugereze noi directii”, susţine Lelouche.
 
Anul acesta, Festivalul are o secţiune dedicată lui Samuel L Jackson, în semn de tribut pentru întreaga carieră. Samuel L. Jackson va fi la Beaunne pentru a prezenta câteva din cele mai iubite filme ale lui, printre care şi Pulp Fiction. Tot la secţiunea tribut vor fi prezentate câteva dintre filmele regizorului american James Gray, apreciate inclusiv la Festivalurile de Film de la Cannes şi Veneţia, cel mai recent fiind Two Lovers, cu Joaquin Phoenix şi Gwyneth Paltrow.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 8 aprilie 2010 19:19
un film foarte bun parerea mea
Kalrak pe 8 aprilie 2010 21:07
La cata reclama i s-a facut ... nici nu mai am chef sa ma duc.
OvFire pe 8 aprilie 2010 22:22
Filmul este bun, sa speram ca vom lua ceva si pe-acolo. Macar cu ajutorul filmelor sa mai scoatem tara asta din umbra neagra care s-a abatut asupra ei.
anonim pe 9 aprilie 2010 00:29
OvFire frate umbra asta ce e peste Tara asta e un imprumut la UE de ktva zeci de miliarde de $ =)):))) crezi k filmul asta o va da la o parTE?:))=))))
Razvan pe 9 aprilie 2010 14:49
Sper ca vine si la Brasov, nu ?
kagiak pe 9 aprilie 2010 15:41
faortetare filmul!Merita vazut
Sergiu pe 9 aprilie 2010 16:38
e praf filmu asta..

MULT MAI TARE POKER !

Bia. pe 9 aprilie 2010 19:46
Nici macar nu fluiera :))
trustme pe 10 aprilie 2010 22:13
e de tzeapa filmu asta .... si poker ...au puso repede goala pe tarfa aia de jojo , ca sa faca views ... vai .... praf , nu va irositi timpu pe filmu asta .. ca super warza
s.carollina pe 11 aprilie 2010 19:57
"e de tzeapa filmu asta .... si poker ...au puso repede goala pe tarfa aia de jojo , ca sa faca views ... vai .... praf , nu va irositi timpu pe filmu asta .. ca super warza "
Argumenteaza, Trustme, de ce e "warza" filmul? va aflati in treaba sa comentati, dar nu ziceti de ce e bun filmul sau nu...
Fiindca nu este cu impuscaturi si efecte speciale, filmul nu va trezeste nici o emotie...pacat

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells