George Piştereanu şi Ada Condeescu se întâlnesc cu fanii

5 Oct 2011
George Piştereanu şi Ada Condeescu se întâlnesc cu fanii

George Piştereanu şi Ada Condeescu vor avea o sesiune specială de autografe la premiera filmului Loverboy. Vineri, de la ora 19.00, la Grand Cinema Digiplex (din Băneasea Shopping City), cei doi actori se vor întâlni cu fanii şi vor semna afişele de la noul lor film, Loverboy.

Loverboy este cel mai nou film regizat de Cătălin Mitulescu, cu Ada Condeescu şi George Piştereanu în rolurile principale. Acesta va fi în toate cinematografele din ţară începând cu 7 octombrie.

O dată cu succesul de public au venit şi premiile pentru lungmetrajul regizat de către Cătălin Mitulescu. Prezenţa în categoria “Un Certain Regard” de la Festivalul de Film de la Cannes, premiul de cea mai bună actriţă câştigat de Ada Condeescu la Festivalul de Film de la Sarajevo, iar acum George Piştereanu câştigă zeiţa de aur pentru cel mai bun actor la Pristina. Mai mult decât atât, Loverboy este singurul film românesc selectat în acest an la European Film Awards în lupta pentru Oscarul european - anunţarea câştigătorilor va avea loc pe 3 decembrie la Berlin în cadrul celei de-a 24 ediţie a European Film Awards.

Loverboy aduce în atenţia publicului povestea lui Luca, un adolescent care seduce fete pentru a le pasa prietenilor săi din Constanţa, afiliaţi unor reţele de trafic de carne vie. Luca se îndrăgosteşte de Veli, una din potenţialele sale victime. E vară pe malul Dunării, la Hârşova. Muzica bubuie din maşinile luxoase, fetele sunt bronzate şi Veli fuge de-acasă în patul lui Luca. Prima dragoste n-a fost niciodată mai periculoasă de atât.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells