George Lucas va readuce la viaţă foştii mari actori?

de Cristina Grigore în 7 Dec 2010
George Lucas va readuce la viaţă foştii mari actori?

Într-un interviu acordat publicaţiei Daily Mail, actorul şi comicul Mel Smith a lansat o idee ce a stârnit deja curiozitatea fanilor lui George Lucas. Smith, care a  colaborat cu faimosul cineast în 1994 la comedia fără succes Radioland Murders, a declarat: „ [Lucas] cumpără drepturile de utilizare ale celebrităţilor decedate ale cinematografului în speranţa că va folosi magia computerului pentru a le recrea şi a le aduce împreună într-un film, deci îi vom vedea pe Orson Welles şi Barbara Stanwyck alături de starurile actuale”. Acesta a mai spus şi că Lucas este obsedat de folosirea graficii generate de calculator şi a folosit această tehnică prea mult în ultimele filme Star Wars, pe care actorul le găseşte îngrozitoare.

Smith nu este un admirator al lui George Lucas, însă, în ciuda acestui fapt, afirmaţiile sale ar putea fi perfect adevărate, ştiut fiind că creatorul Star Wars este, ca profesionist, un ambiţios.

Prima dată când când imaginea unui actor a fost recreată datorită tehnologiei digitale a avut loc în Sky Captain and the World of Tomorrow, filmul lui Kerry Conran din 2004, când cel readus la viaţă pe marele ecran a fost Laurence Olivier.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cetateanu pe 7 decembrie 2010 16:34
Pare o chestie interesanta mai ales daca va fi credibila , avand in vedere ca de acest proiect se ocupa George Lucas eu cred ca va fi un succes.
Krakatau pe 7 decembrie 2010 17:29
Wow...foarte tare. Iar Geogre Lucas e George Lucas...daca e adevarat zvonul, atunci va iesi ceva original si bun.
rizea.alex70 pe 8 decembrie 2010 09:23
Foarte interesanta ideea de a readuce pe marile ecrane actori care nu mai sunt printre noi.....sper sa merite!
fanfirth pe 9 decembrie 2010 13:20
Asta chiar suna interesant. Sigur va fi un nou efect care va acapara lumea filmului

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells