Geoffrey Rush nu va mai apărea în seria Piraţii din Caraibe

de Cristina Grigore în 31 Mai 2017
„S-a sfârşit pentru mine”, spune actorul, care a fost prezent în toate producţiile seriei

Prezent în toate producţiile francizei Piraţii din Caraibe – încă de la lansarea primului film, Piraţii din Caraibe: Blestemul perlei negre, în 2013 – actorul Geoffrey Rush, interpretul căpitanului Hector Barbossa, a declarat că după ultima parte, Răzbunarea lui Salazar, nu va mai apărea în franciză.

Într-un interviu acordat Collider.com, acesta a explicat că intriga lui Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales - lansat pe 26 mai şi în cinematografele noastre - nu oferă personajului său loc şi în viitoarele trei filme: „Nu ştiu ce se va întâmpla cu finalul seriei, însă ştiu cu siguranţă că eu nu voi mai apărea acolo. Cred că noţiunea de sacrificiu ar fi banalizată. S-ar putea ca scenariştii să vină cu o idee, însă eu i-am spus lui Bruckheimer: ‘Cred că acesta este sfârşitul lui Barbossa şi a pierde un personaj important este bine”, a explicat Rush.

În Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar, Jack Sparrow (Johnny Depp) se află în pericol de moarte atunci când un fost inamic, Căpitanul Salazar (Javier Bardem), strânge o armată de piraţi-fantomă şi porneşte să extermine piraţii mărilor. Singura cale de scăpare pentru Sparrow este găsirea Tridentului lui Poseidon, cel ce îi va oferi controlul asupra apelor.

După lansarea din acest week-end, Răzbunarea lui Salazar se află pe primul loc în box office-ul din România. Este lider de clasament şi în Statele Unite, unde s-a lansat cu 78,4 milioane de dolari încasări. Producţia şi-a depăşit, internaţional, bugetul de producţie (230 milioane dolari), încasările totale ridicându-se la 326,3 milioane de dolari.

 

Exploreaza subiecte similare:

Geoffrey Rush, Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Johnny Depp, Javier Bardem

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Vorador pe 3 iunie 2017 21:49
e bine ca ati dat ditamai spoilerul

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells