Gemma Arterton, prima imagine din Clash of the Titans

de Ștefan Dobroiu în 16 Iun 2009
Gemma Arterton, prima imagine din Clash of the Titans

Filmările europene la Clash of the Titans au început, iar slashfilm are primele fotografii cu frumoasa englezoaică Gemma Arterton în costum. Arterton, pe care aţi văzut-o recent în Quantum of Solace şi o veţi revedea la anul în Prince of Persia, o interpretează pe Io, consecventul ghid spiritual al lui Perseu în lupta lui care ar putea salva relaţia dintre zei şi oameni.

În Clash of the Titans, aducerea la zi a lui Louis Leterrier a clasicului din 1981, Sam Worthington este Perseu, născut ca zeu, dar crescut ca un om. După ce eroul nu va reuşi să-şi salveze familia de maşinaţiunile lui Hades (Ralph Fiennes), păzitorul lumii de dincolo, el va accepta o periculoasă misiune care ar putea pune capăt uneltirilor lui Hades de a-i smulge puterea lui Zeus (Liam Neeson), conducătorul tuturor zeilor. În fruntea unei cete de viteji, Perseu va începe o periculoasă călătorie pe tărâmuri interzise, pline de demoni şi bestii însetate de sânge. El va trebui să-şi accepte puterile de zeu, să-şi înfrunte soarta şi să-şi creeze propriul destin, cel puţin aşa ciripeşte un sinopsis făcut public de producători.

În distribuţia deja plină de nume mari a filmului mai intră şi Mads Mikkelsen (răul din Casino Royale) în rolul lui Draco, un prieten al lui Perseu, dar şi Jason Flemyng (The Curious Case of Benjamin Button), care va fi Acrisius, un fost rege transformat într-o bestie hidoasă. Andromeda este interpretată de Alexa Davalos (Defiance).

Iată mai jos şi două imagini cu Sam Worthington în rolul lui Perseu.

Imagini

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells