„Gata cu Harry Potter”, a spus J.K. Rowling după piesa de teatru ce a entuziasmat fanii

de Cristina Grigore în 1 Aug 2016
Harry Potter and the Cursed Child s-a lansat cu maxim success la Londra

După ce piesa de teatru Harry Potter and the Cursed Child - în care Harry Potter, la 19 ai de la finalul seriei cinematografice, apare ca angajat surmenat al Minsterului Magiei, soţ şi tată a trei copii (cu un trecut care nu îi dă pace) – a încântat fanii Harry Potter din Marea Britanie şi le-a dat speranţe pentru noi aventuri ale personajului, iată că J.K. Rowling opreşte saga după piesă şi ultima carte lansată.

Aflată la premiera din Londra a lui Harry Potter and the Cursed Child, scriitoarea a declarat pentru agenţia Reuters: “Harry face două lungi călătorii în aceste două piese [The Cursed Child durează cinci ore şi este jucată în două seri consecutive] şi cred că aici se va opri. S-a trecut la generaţia următoare. Deci, mă bucur de cât de bine au ieşit, dar cu Harry, gata, s-a terminat”.

Harry Potter and the Cursed Child a fost una dintre cele mai aşteptate piese din istoria teatrului britanic şi a strâns cronici extrem de favorabile al previzionări. Pe marile ecrane, un spin-off al universului Harry Potter va debuta pe 18 noiembrie.

Exploreaza subiecte similare:

J.K. Rowling, actor

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
danny_constantin pe 1 august 2016 15:40
Acum sper sa faca si filmul =]]

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells