Gardienii Galaxiei – „Istoria acestei echipe se încheie odată cu Vol. 3”, spune regizorul

de Cristina Grigore în 27 Apr 2017
James Gunn a declarat că doreşte să îl mai vadă pe Sylvester Stallone (cu un rol cheie în Gardienii Galaxiei Vol. 2) şi în alte filme Marvel

Regizorul lui Guardians of the Galaxy Vol. 2 a declarat că filmul următor trebuie să pună punct istoriei spuse de echipa curentă, formată din Star Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Groot (Vin Diesel) şi Rocket (Bradley Cooper). James Gunn a vorbit despre viitorul seriei într-un interviu acordat publicaţiei Toronto Sun.

„Cred că primele trei filme spun o aceeași poveste, una foarte simplă. Am putea avea un Guardians 4, însă nu va fi chiar acelaşi lucru… Nu va fi acelaşi grup de eroi… De fapt, povestea acestei echipe se va încheia în Vol. 3”, a spus cineastul.

Gunn a vorbit, de asemenea, despre participarea lui Sylvester Stallone în filmele Marvel – actorul îl joacă pe Stakar Ogord în Guardians 2; un personaj cu greutate în aventurile intergalactice imaginate în benzile desenate.

„Eu aş vrea să îl mai văd în filmele Marvel. Nu sunt sigur dacă va apărea în Vol. 3, nu am decis încă, dar există această idee, de a apela din nou la Stallone. Lucrăm acum la ceea ce va deveni Universul Cosmic Marvel şi la continuările acestuia pe marele ecran. Pentru că avem de gând să le realizăm”, a mai explicat regizorul.

Karen Gillan va reveni în rolul Nebulei, Kurt Russell va fi Ego, figura paternă a lui Star Lord, iar Pom Klementieff (Oldboy) o va juca pe Mantis. Filmul se lansează la noi pe 5 mai.

 

Exploreaza subiecte similare:

Guardians of the Galaxy Vol. 2, Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, James Gunn, Sylvester Stallone, Karen Gillan, Pom Klementieff, Kurt Russell

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells