Game of Thrones - Când se va lansa, de fapt, ultimul sezon?

de Cristina Grigore în 27 Aug 2018
Jon Bauer, cel care conduce echipa de efecte speciale ale serialului, a declarat că are de lucru până la sfârșitul lunii mai

Lansarea ultimului sezon al lui Game of Thrones este așteptată cu nerăbdare de fani, însă - în ciuda informaţiilor care plasau debutul acestuia în prima parte a anului viitor (în aprilie) - se pare că aceștia vor fi nevoiți să mai aștepte. Cel puțin încă nouă luni se va prelungi momentul până când fanii serialului vor putea afla finalul urzelilor pentru Tronul de Fier.  

Coordonatorul echipei de efecte speciale ale serialului, Joe Bauer, a explicat într-un interviu acordat publicației The Huffington Post că lucrul la această etapă a producţiei nu se va putea încheia mai devreme de luna mai a anului viitor, astfel încât sezonul opt din Game of Thrones nu doar că va putea fi lansat abia după această lună, dar nici nu va putea fi luat în considerare pentru premiile Emmy 2019.

„Tocmai peste doi ani vom fi eligibili pentru munca depusă acum, căci abia începem lucrul la efectele speciale”, a declarat el. Bauer a dezvăluit şi când va începe producţia prequel-ului anunţat: „Vom munci din greu la sezonul opt până în mai 2019, aşa că mai sunt opt-nouă luni de aşteptat. Dar filmările la prequel vor începe în februarie, cel puţin în cazul episodului pilot”.

Sezonul opt al GoT s-ar putea totuşi încadra în limita stabilită de organizatorii Emmy Awards 2019 (31 mai) pentru a fi luat în considerare. „Totul ţine de sincronizare acum şi de alţi factori de acest fel. Situaţia se schimbă de la o săptămână la alta. Oricum, eu nu mai am altceva în program în afară de Game of Thrones până în luna mai a anului viitor”, a mai spus Bauer.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones

Alte știri din cinema

Shoplifters, câștigătorul Palme d’Or 2018, vine în România

Distribuitorul multi-premiat la Gopo „Independența” Film aduce în România câștigătorul Palme d’Or și alte filme premiate la Cannes 2018

Godzilla vs. Kong va începe filmările în octombrie

Lansarea filmului este programată pentru 22 martie 2020

Cum arată Tom Cruise în Top Gun: Maverick

Primele imagini cu starul care a îmbrăcat din nou uniforma de pilot, în galeria articolului

Prima imagine cu Joaquin Phoenx machiat în ipostaza de Joker

Filmul Joker cu lansarea în octombrie 2019 va fi „un studiu de caz” și „o poveste moralizatoare”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 18 septembrie 2018 13:17
Pe deoparte, asteptat cu nerabdare, pe cealalta parte cu regretul ca acest longeviv serial monument "Game of Thrones" se va sfarsi, ramanem doar cu amintiri placute...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells