Game of Thrones - Când se va lansa, de fapt, ultimul sezon?

de Cristina Grigore în 27 Aug 2018
Jon Bauer, cel care conduce echipa de efecte speciale ale serialului, a declarat că are de lucru până la sfârșitul lunii mai

Lansarea ultimului sezon al lui Game of Thrones este așteptată cu nerăbdare de fani, însă - în ciuda informaţiilor care plasau debutul acestuia în prima parte a anului viitor (în aprilie) - se pare că aceștia vor fi nevoiți să mai aștepte. Cel puțin încă nouă luni se va prelungi momentul până când fanii serialului vor putea afla finalul urzelilor pentru Tronul de Fier.  

Coordonatorul echipei de efecte speciale ale serialului, Joe Bauer, a explicat într-un interviu acordat publicației The Huffington Post că lucrul la această etapă a producţiei nu se va putea încheia mai devreme de luna mai a anului viitor, astfel încât sezonul opt din Game of Thrones nu doar că va putea fi lansat abia după această lună, dar nici nu va putea fi luat în considerare pentru premiile Emmy 2019.

„Tocmai peste doi ani vom fi eligibili pentru munca depusă acum, căci abia începem lucrul la efectele speciale”, a declarat el. Bauer a dezvăluit şi când va începe producţia prequel-ului anunţat: „Vom munci din greu la sezonul opt până în mai 2019, aşa că mai sunt opt-nouă luni de aşteptat. Dar filmările la prequel vor începe în februarie, cel puţin în cazul episodului pilot”.

Sezonul opt al GoT s-ar putea totuşi încadra în limita stabilită de organizatorii Emmy Awards 2019 (31 mai) pentru a fi luat în considerare. „Totul ţine de sincronizare acum şi de alţi factori de acest fel. Situaţia se schimbă de la o săptămână la alta. Oricum, eu nu mai am altceva în program în afară de Game of Thrones până în luna mai a anului viitor”, a mai spus Bauer.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones

Alte știri din cinema

Targaryenii nu vor apărea în prequel-ul lui Game of Thrones

„King’s Landing nu există. Nici Tronul de Fier”, arată R. R. Martin despre timpul în care este plasată acţiunea serialului

Aquaman – reacţii pozitive după proiecţia din China a 25 de minute din film

Din comentariile publicului, scenele de acţiune „se ridică la nivelul celor din Lord of the Rings şi The Matrix”

Fantastic Beasts 2 a avut un debut mai bun decât primul film al seriei

Încasările din Statele Unite nu s-au ridicat însă la nivelul celor estimate de analişti

Bohemian Rhapsody – Cum a fost transformat Rami Malek în Freddie Mercury

Cu ajutorul machiajului și a elementelor prostetice, actorul s-a metamorfozat cu totul în legendarul solist al trupei Queen

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 18 septembrie 2018 13:17
Pe deoparte, asteptat cu nerabdare, pe cealalta parte cu regretul ca acest longeviv serial monument "Game of Thrones" se va sfarsi, ramanem doar cu amintiri placute...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells