Gambit va fi o comedie romantică, spune producătorul filmului

de Cristina Grigore în 28 Sep 2018
Simon Kinberg (X-Men: Dark Phoenix) îşi explică încadrarea şi arată când vor începe filmările

Producătorul Simon Kinberg (regizor al lui X-Men: Dark Phoenix) a oferit, într-un interviu acordat IGN.com, unele detalii legate de filmul Gambit, despre care a spus că - datorită personajului central - va avea tonul unei comedii romantice.

„Dacă îl analizezi puţin pe Gambit, afli că este un escroc şi un cuceritor, aşa că am avut senzaţia că este ceva în atitudinea lui, un fel de îngâmfare ce s-ar potrivi unei comedii romantice.”, a spus Kinberg, care a specificat apoi către ce gen s-au îndreptat unele producţii celebre cu supereroi.

Deadpool a fost o comedie de rating R (cei sub 17 ani puteau urmări filmul doar însoţiţi de un adult), Logan a fost un western, Gambit va fi o comedie romantică, iar New Mutants este, hotărât, un film horror”, a explicat producătorul. Cu toate acestea, a mai spus el, aceste descrieri nu trebuie luate ca o încadrare strictă în gen, iar Gambit nu va ieşi din zona producţiilor cu supereroi.

„Când spun comedie romantică, folosesc termenul în sensul larg; la fel şi în cazul lui Logan. Nu e ca şi cum vedem pistolari în Logan, puşi pe răfuială. E vorba de atmosferă. Şi aş zice că în Gambit acesta este tonul… de comedie romantică, orientată către cuceriri amoroase şi sex. Însă, în acelaşi timp, rămâne un film cu supereroi, cu villaini şi salvatori, aşa cum sunt, în general, astfel de producţii”, a explicat el.

Gambit, cu Channing Tatum în rol central, va începe filmările la începutul anului viitor. Pelicula încă nu are un regizor - Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes), Doug Liman (The Bourne Identity) şi Gore Verbinski (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl) s-au aflat printre cineaşti care au preluat şi abandonat proiectul.

Exploreaza subiecte similare:

Channing Tatum, Simon Kinberg, X-Men: Dark Phoenix, Deadpool, Logan, The New Mutants, Rupert Wyatt, Doug Liman, Gore Verbinski

Alte știri din cinema

Premierele săptămânii 22-28 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Chris Pratt este de nerecunoscut în trailer-ul western-ului The Kid

Starul filmelor Marvel şi Jurassic World are aici un rol inedit, de villain

Stallone va juca în Samaritan, „o abordare nouă şi întunecată a genului cu supereroi”

Starul va fi şi producătorul peliculei, prin compania sa, Balboa Productions

Hugh Jackman şi Patrick Stewart vor fi incluşi în Cartea Recordurilor

Cei doi deţin recordul pentru „cea mai lungă carieră drept supererou Marvel live-action”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 28 septembrie 2018 14:52
Il asteptam pe carismaticul si seducatorul actor Channing Tatum,in viitoarea realizare cinematografica "Gambit" intr-o comedie romantică, dupa cum spune producătorul.
spartacus pe 29 septembrie 2018 13:15
Adevărul este ca asta mai lipsea - o comedie romantică cu super eroi !?!... :)))))))))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells