Gambit va fi o comedie romantică, spune producătorul filmului

de Cristina Grigore în 28 Sep 2018
Simon Kinberg (X-Men: Dark Phoenix) îşi explică încadrarea şi arată când vor începe filmările

Producătorul Simon Kinberg (regizor al lui X-Men: Dark Phoenix) a oferit, într-un interviu acordat IGN.com, unele detalii legate de filmul Gambit, despre care a spus că - datorită personajului central - va avea tonul unei comedii romantice.

„Dacă îl analizezi puţin pe Gambit, afli că este un escroc şi un cuceritor, aşa că am avut senzaţia că este ceva în atitudinea lui, un fel de îngâmfare ce s-ar potrivi unei comedii romantice.”, a spus Kinberg, care a specificat apoi către ce gen s-au îndreptat unele producţii celebre cu supereroi.

Deadpool a fost o comedie de rating R (cei sub 17 ani puteau urmări filmul doar însoţiţi de un adult), Logan a fost un western, Gambit va fi o comedie romantică, iar New Mutants este, hotărât, un film horror”, a explicat producătorul. Cu toate acestea, a mai spus el, aceste descrieri nu trebuie luate ca o încadrare strictă în gen, iar Gambit nu va ieşi din zona producţiilor cu supereroi.

„Când spun comedie romantică, folosesc termenul în sensul larg; la fel şi în cazul lui Logan. Nu e ca şi cum vedem pistolari în Logan, puşi pe răfuială. E vorba de atmosferă. Şi aş zice că în Gambit acesta este tonul… de comedie romantică, orientată către cuceriri amoroase şi sex. Însă, în acelaşi timp, rămâne un film cu supereroi, cu villaini şi salvatori, aşa cum sunt, în general, astfel de producţii”, a explicat el.

Gambit, cu Channing Tatum în rol central, va începe filmările la începutul anului viitor. Pelicula încă nu are un regizor - Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes), Doug Liman (The Bourne Identity) şi Gore Verbinski (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl) s-au aflat printre cineaşti care au preluat şi abandonat proiectul.

Exploreaza subiecte similare:

Channing Tatum, Simon Kinberg, X-Men: Dark Phoenix, Deadpool, Logan, The New Mutants, Rupert Wyatt, Doug Liman, Gore Verbinski

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 28 septembrie 2018 14:52
Il asteptam pe carismaticul si seducatorul actor Channing Tatum,in viitoarea realizare cinematografica "Gambit" intr-o comedie romantică, dupa cum spune producătorul.
spartacus pe 29 septembrie 2018 13:15
Adevărul este ca asta mai lipsea - o comedie romantică cu super eroi !?!... :)))))))))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells