Gambit, din nou amânat. Channing Tatum mai are de aşteptat până la mult doritul său rol de supererou

de Cristina Grigore în 31 Mar 2016
Filmul ar fi trebuit să se lanseze anul acesta, pe 7 octombrie

Producţia lui Gambit, supereroul Marvel pe care a pus ochii Channing Tatum – actorul a declarat în nenumărate rânduri că este dornic să intre în pielea personajului – s-a lovit de un nou obstacol, scrie TheWrap.com.

Anunţată încă din 2014, pelicula a fost amânată de mai multe ori, iar regizorul Doug Liman pare că nu se grăbeşte nici el să o aducă pe marele ecran. Aceasta a anunţat că doreşte să abordeze mai întâi o producţie de buget mediu pentru studiourile Amazon, un thriller plasat în lumea lunetiştilor intitulat The Wall.

Liman a trecut la cârma lui Gambit anul trecut, când Rupert Wyatt a renunţat la proiect, motivând că are alte contracte pe care trebuie să le onoreze. S-a aflat ulterior că viziunea sa creativă asupra adaptării nu a corespuns cu cea a studiourilor Fox.

Filmul ar fi trebuit să se lanseze anul acesta, pe 7 octombrie.

Un mutant cu puteri supranaturale, Gambit este asociat universului X-Men. Are numeroase apariţii în jocuri video, producţii de animaţie şi filme. În X-Men Origins: Wolverine a fost interpretat de Taylor Kitsch.

 



Exploreaza subiecte similare:

Channing Tatum, Doug Liman, Gambit

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells