Gambit, cu Channing Tatum în rol central, este gata să înceapă filmările

de Cristina Grigore în 16 Mai 2018
La cârma producţiei favorit este regizorul lui Kong: Skull Island, Jordan Vogt-Roberts

Încă un supererou desprins din paginile benzilor desenate Marvel se pregăteşte să ajungă pe marile ecrane. Gambit este un proiect urmărit de multă vreme de către Channing Tatum, care a declarat în mai multe rânduri că îşi doreşte să îmbrace costumul anti-eroului mutant cu ochi roşii şi abiltatea de a controla energia cinetică.

Potrivit unei declaraţii oferită de producătorul filmului, Simon Kinberg, celor de la Variety.com, scenariul a fost, în sfârşit, finalizat, iar pelicula va începe filmările în luna august.

După întâlniri cu mai mulţi regizori, se pare că realizatorii l-au ales la cârmă pe Jordan Vogt-Roberts, apreciat pentru lucrul la Kong: Skull Island. Informaţia vine de la TheWrap.com, ce menţionează însă că negocierile încă nu s-au încheiat. Gore Verbinski s-a aflat, la un moment dat, în scaunul regizoral al lui Gambit, însă a renunţat la proiect din cauza unor probleme ce ţineau de orarul său încărcat de lucru, dar şi din cauza unor neînţelegeri legate de bugetul de producţie.

Tatum se află şi pe lista producătorilor filmului, realizat sub egida Fox. Din distribuţie mai face parte Lizzy Caplan (Cloverfield, Now You See Me 2), care o va interpreta pe iubita lui Gambit. Lansarea a fost stabilită pentru 7 iunie 2019.

Exploreaza subiecte similare:

Channing Tatum, Gambit, Simon Kinberg, Kong: Skull Island, Jordan Vogt-Roberts, Gore Verbinski, Lizzy Caplan, Cloverfield, Now You See Me 2

Alte știri din cinema

Poster plin de cranii pentru noul film Predator

Alături de noul poster (vezi galeria foto) a fost lansată şi o imagine clară cu teribilul extraterestru în nava ce îl transportă către Terra

Megaproducţia Netflix regizată de Michael Bay şi-a ales distribuţia

Starul peliculei - cea mai scumpă de până acum dintre producţiile companiei - este Ryan Reynolds (Deadpool)

Once Upon a Time in Hollywood, al lui Tarantino, se va lansa mai repede

Data anterioară marca aniversarea a 50 de ani de la uciderea actriţei Sharon Tate de către clanul Manson

Iată de ce acțiunea din Captain Marvel a fost plasată în anii ‘90

Filmul cu Brie Larson în rol central se va lansa pe 8 martie 2019

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dimz pe 16 mai 2018 11:43
Site-u asta s-a transformat in site Marvel ?? Peste tot numai postari despre universul Marvel....
ishmael pe 16 mai 2018 15:23
probabil platesc bine :)
makina1980 pe 18 mai 2018 11:46
Marvel are peste 7,000 de eroi/antagonisti din care 756 au povestea lor. DC comics tot pe acolo. Stati linistiti, in 50 de ani toti o sa aiba cate un film :)
Pentru ca in 50 de ani Disney o sa cumpere si DC Comics ( mult, mult mai repede cred ) si tot Hollywood-ul o sa joace in filme cu superero(r)i......
Asa ca asta o sa vedeti peste tot :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells