Gala premiilor Oscar din 2019 ar putea rămâne fără prezentator

de Cristina Grigore în 11 Dec 2018
Academia Americană are însă o soluţie - „în genul lui Saturday Night Live” - ce ar putea salva evenimentul

După ce Kevin Hart a renunţat la rolul de prezentator din cauza controversei în care a fost implicat în mediul online, Variety.com anunţă că ceremonia de prezentare a premiilor Oscar de anul viitor ar putea rămâne de tot fără gazdă.

Potrivit unor surse apropiate echipei de producători ai galei, aceasta este soluţia luată în considerare de Academia Americană de Film, ce nu mai doreşte să aducă pe scenă, drept prezentatori, personaje ale căror acţiuni şi moduri de exprimare ar putea stârni controverse şi nici staruri care nu sunt pregătite pentru acest rol. Sarcina prezentării momentelor galei ar putea reveni unor grupuri de celebrităţi cu greutate, extrem de populare şi cu mulţi susţinători pe reţelele de socializare – „ceva în genul lui Saturday Night Live”.

Kevin Hart (actor şi comic) nu a acceptat cerinţa Academiei (urmare a sezizării unei grupări LGBT) de a se scuza public pentru atitudinea homofobă din unele mesaje şi afirmaţii din anii 2010, 2011 legate de homosexualitate. A facut-o însă după ce şi-a anunţat retragerea: „Am ales să renunţ la rolul de gazdă a premiilor Oscar anul acesta pentru că nu doresc să distrag atenţia într-un moment în care ar trebui ca focusul să fie pe toţi aceşti artişti uimitor de talentaţi. Scuzele mele sincere comunităţii LGBTQ pentru lucrurile insensibile exprimate anterior”, a scris el.

Exploreaza subiecte similare:

Kevin Hart, oscar 2019

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells