Gal Gadot joacă rolul unei eroine poloneze, Irena Sendler, într-o dramă despre Holocaust

de Gloria Sauciuc în 12 Oct 2019
Sendler a colaborat cu alte zeci de persoane pentru a scoate în siguranţă din ghetou copii, oferindu-le acte false şi familii adoptive

Actriţa din Wonder Woman, Gal Gadot, va semna producţia şi va juca în Irena Sendler, un film inspirat din viaţa unei eroine poloneze care a salvat mii de copii evrei în timpul Holocaustului, scrie Deadline.

Irena Sendler va fi produs de Warner Bros prin intermediul Pilot Wave, societatea nou formată de Gadot şi de soţul ei, Jaron Varsano, care este partener de producţie. Marc Platt este la rândul lui asociat la producţie.

Justine Juel Gilmer, al cărei palmares cuprinde şi filmul Harry Haft, va semna scenariul, inspirat de acţiunile îndrăzneţe şi ilicite ale tinerei Sendler în Polonia ocupată de nazişti şi în ghetoul din Varşovia în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Sendler a colaborat cu alte zeci de persoane pentru a scoate în siguranţă din ghetou copii, oferindu-le acte false şi familii adoptive. Deşi a fost arestată de Gestapo în 1943 şi torturată, Sendler nu şi-a turnat colaboratorii.

Gadot, născută în Israel, semnează producţia şi joacă şi în Wonder Woman 1984, care va avea premiera anul viitor. Mai joacă în filmul lui Kenneth Branagh Death on the Nile în rolul lui Linnet Ridgeway-Doyle, filmul fiind o continuare la Crima din Orient expres. Actriţa de origine israeliană mai joacă alături de Dwayne Johnson şi Ryan Reynolds în Red Notice, al Netflix.

Gadot şi Versano mai joacă în My Dearest Fidel, cu producţia semnată de Sue Kroll. Proiectul este inspirat de articolul lui Peter Kornbluh My Dearest Fidel: An ABC Journalist's Secret Liason With Fidel Castro („Dragul meu Fidel: Legătura secretă a unei jurnaliste de la ABC cu Fidel Castro”).

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Gal Gadot

Alte știri din cinema

Robert Pattinson nu înțelege aversiunea unei părți a publicului față de rolul său din Twilight

Paritura din celebra franciză a fost unul dintre motivele pentru care fanii Batman nu au agreat alegerea sa în viitoarele aventuri cinematografice ale Cavalerului Negru

Star Wars: The Rise of Skywalker a bătut deja un record deținut de Avengers: Endgame

Încă un exemplu în care Disney întrece... Disney la încasări

Un actor din filmul Pisica Verde a fost înjunghiat într-un cinematograf timișorean

Atacatorul lui Raul Andrici (19 ani) a devenit violent pentru că a fost rugat să facă liniște în sală

Jeremy Renner ar putea pierde rolul lui Hawkeye din viitoarele producții ale MCU

Serialul Disney+ Hawkeye va fi lansat în toamna lui 2021

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells