Gaga: Five Foot Two, un documentar incitant, la fel ca artista

de Cristina Grigore în 12 Sep 2017
Teaser trailer-ul producţiei ne introduce în culisele pregătirilor noului album al cântăreţei şi ale vieţii sale în afara scenei

În costumaţii sumare şi neobişnuite, aşa cum apare şi pe scenă, Lady Gaga se mişcă energic printre boxe, microfoane şi standuri cu CD-uri. Fanii o înconjoară şi o urmăresc peste tot, însă ritmul alert, nebunesc, îşi pune amprenta asupra sănătăţii artistei…

Vedem toate acesta în teaser trailer-ul prezentat de Billbooard.com - Gaga: Five Foot Two, din în care aflăm care este viaţa vedetei (pe numele său adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta) în afara scenei, într-un mix de momente energice, dar şi mai liniştite, chiar intime.

O vedem pe Gaga în toiul pregătirilor pentru Joanne, al cincilea său album de studio, dar şi hotărâtă să dea totul pentru una dintre cele mai "cu greutate" apariţii ale sale din cadrul unui eveniment american important. Voi lupta la sânge pentru ca ei să iubească la nebunie acest număr”, spune Gaga în pregătirea apariţiei sale din cadrul Super Bowl 2017. Sunt incluse şi momente mai delicate, de pe patul de spital, când artista este supusă unei intervenţii medicale la umăr.

                      

Documentarul - ce beneficiază de un poster artistic, expresiv - a fost prezentat la Festivalul de Film de la Toronto şi va fi difuzat pe Netflix din 22 septembrie. Regia îi aparţine lui Chris Moukarbel. Gaga şi-a anulat concertele la începutul acestei luni din cauza unei infecţii respiratorii. 

Exploreaza subiecte similare:

Lady Gaga, Chris Moukarbel

Alte știri din cinema

Premierele săptămânii 22-28 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Chris Pratt este de nerecunoscut în trailer-ul western-ului The Kid

Starul filmelor Marvel şi Jurassic World are aici un rol inedit, de villain

Stallone va juca în Samaritan, „o abordare nouă şi întunecată a genului cu supereroi”

Starul va fi şi producătorul peliculei, prin compania sa, Balboa Productions

Hugh Jackman şi Patrick Stewart vor fi incluşi în Cartea Recordurilor

Cei doi deţin recordul pentru „cea mai lungă carieră drept supererou Marvel live-action”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 31 octombrie 2018 12:00
Admirata si in acelasi timp controversata, dar intotdeauna originala si surprinzatoare, are mereu ceva de lansat publicului iubitor, fie de ordin muzical sau cinematografic...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells