Fury a luat cu asalt box office-ul american

de Cristina Grigore în 20 Oct 2014
Filmul, clasat pe primul loc în topul încasărilor, este cea mai de succes lansare a regizorului David Ayer

Drama de război cu Brad Pitt, Shia la Beouf şi Logan Lerman a debutat în acest week-end pe primul loc în box office-ul american, cu încasări de 24 de milioane de dolari. Fury se apropie astfel de producţiile cu cele mai mari încasări  a căror acţiune este plasată în timpul Celui de-al doilea Război Mondial: Pearl Harbor (59 milioane de dolari), Inglourious Basterds (38 milioane de dolari) şi Saving Private Ryan (31 milioane de dolari).

Pelicula marchează cea mai de succes lansare a regizorului David Ayer. Întâmpinat de critici cu o mulţime de reacţii pozitive, Fury, al cărui buget de producţie a fost de 68 de milioane de dolari, are şanse să îşi recupereze investiţia prin intermediul încasărilor din afara Statelor Unite.

Animaţia Book of Life, cu vocile lui Channing Tatum şi Zoe Saldana, a intrat pe locul trei în clasament, cu 17 milioane de dolari încasări.  Scorul bun de pe RottenTomatoes.com, de 79 de procente, şi cele 8,6 milioane de dolari obţinute în afara Statelor Unite ar putea ajuta filmul să atingă cele 50 de milioane ale bugetului de producţie.

Altă nouă intrare în top este drama romantică Best of Me. Fimul de pe poziţia a cincea a obţinut încasări de doar 10,2 milioane, cel mai slab debut la box office a unei adaptări după Nicholas Sparks. Pe locul doi coboară Gone Girl, cu încasări de 17,8 milioane de dolari în acest sfârşit de săptămână, iar pe patru se află Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day.

Exploreaza subiecte similare:

Fury, Book of Life, The Best of Me, Gone Girl, Alexander and the Terrible Horrible No Good Very Bad Day

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells