Frumuşica Julia Roberts, mai tare ca Star Trek

de Ştefan Dobroiu în 12 Mai 2009
Frumuşica Julia Roberts, mai tare ca Star Trek

Cuplul Julia Roberts-Clive Owen au fost mai cu lipici pentru spectatorii români decât exploziile şi călătoriile interstelare din Star Trek. Filmul Duplicity s-a clasat pe locul întâi în box-office-ul de la noi, cu 8.9002 spectatori în weekend-ul lansării. Actriţa americană şi actorul britanic îşi încearcă limbile ascuţite (şi cu accente foarte diferite) în acest thriller adesea amuzant despre doi foşti ofiţeri din CIA şi MI6 care decid să fure un "valoros" secret al noilor lor angajatori, două companii rivale de farmaceutice.

Noile aventuri ale navei Enterprise şi istoria antică a serialului Star Trek au atras în cinematografe un dezamăgitor număr de 6.525 spectatori, ceea ce arată că românii sunt mai puţin pasionaţi de personajele lui Gene Roddenberry. Ultimele cifre din Statele Unite arată că Star Trek-ul lui J.J. Abrams a câştigat în câteva zile nu mai puţin de 75 de milioane de dolari.

Pe locul trei în box-office se clasează Din nou la 17 ani/17 Again, comedia cu Zac Efron în rolul principal. 4.866 spectatori l-au văzut pe Efron arătând că un dram de noroc te pot face să nu mai repeţi greşelile săvârşite în tinereţe.

Hugh Jackman şi al său Wolverine au fost şi ei afectaţi de zilele frumoase din weekend: 3.804 spectatori au văzut filmul de vineri până duminică, în a doua săptămână a lui de prezenţă pe marile ecrane din România.

Animaţia Coraline s-a clasat pe locul cinci în top, cu 1.593 spectatori.

Celelalte trei premiere de vineri au avut 867 spectatori (Chemarea străbunilor), 420 spectatori (Gomorra) şi 187 spectatori (Carol I).

Pentru clasamentul complet click aici.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
lori pe 12 mai 2009 20:31
Cred ca Duplicity o sa ma atraga si pe mine la cinema, e cu siguranta mai incitant
Claudiu pe 12 mai 2009 21:45
Esti fata, nu-i de mirare :). Multi au impresia ca Star Trek e numai efecte speciale, cand de fapt e mai mult de atat.
Andrei pe 13 mai 2009 04:22
Duplicity e mediocru, sincer sa fiu la ce lipsa de SF-uri ok a fost in ultima vreme ma asteptam ca Star Trek sa aiba incasari de top.
Raziel pe 9 iulie 2009 17:28
Frumusica asta urata mai e.
cetateanu pe 28 septembrie 2010 12:14
Unii pot sa sustina ca''Duplicity'' a fost mai bun decat '' Star Trek'' eu zic ca sunt 2 filme diferite si fiecare are atul sau.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells