„Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt”, de Matei Vișniec, la Teatrul Arte dell’Anima

de Cinemagia în 3 Feb 2018
Doi tineri petrec împreună nouă nopți la limita dintre transcendență și cădere și fiecare noapte creează un univers magic, efemer și irepetabil

Pe 7 și 28 februarie, de la orele 19:00, Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă la spectacolul Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt, de Matei Vișniec, în regia Dianei Tănase, la sediul din strada Făinari, nr. 17D.

Un El și o Ea. Două personaje arhetipale. Un Adam și o Eva? Eros și Thanatos? Un om și... cine oare? Doi tineri petrec împreună nouă nopți la limita dintre transcendență și cădere și fiecare noapte creează un univers magic, efemer și irepetabil. Nouă nopți sau nouă ceruri?

„Nouă nopți sunt de ajuns pentru a cunoaște pe cineva, pentru a te îndrăgosti și a te topi in iubire? Nouă nopți sunt de ajuns pentru a înțelege sensul existenței, pentru a învăța să te desprinzi de lucrurile mundane și pentru a te transforma în conștiință pură, parte a tot ceea ce este, a fost și va fi vreodată?”, se întreabă Cristina Mitrea cronica 4arte de .

Distribuție: Rusalina Bona, Voicu Aaniței
Regie și scenografie: Diana Tănase
Muzică: Adrian Piciorea
Durată: 1h 10’
Producție: Teatrul Arte dell’Anima
Preț bilet: 30 lei

Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, București.Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la nr. de tel.: 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro. Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/frumoasa-calatorie-a-ursilor-panda-povestita-de-un-saxofonist-care-avea-o-iubita-la-frankfurt-866/ și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 27 octombrie 2018 11:26
Interesanta aceasta productie, atat prin subiectul abordat, cat si prin modul de realizare si prevad o audienta apreciabila in randul micilor spectatori si nu numai.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells