Frații Russo susțin că Jon Favreau s-ar fi împotrivit ca personajul Iron Man să moară în Avengers: Endgame

de Gloria Sauciuc în 1 Aug 2022
„Am făcut-o oricum”, relata Joe Russo despre moartea îndrăgitului personaj care a încheiat Saga Infinity

În cadrul unui interviu recent cu Vanity Fair, Joe și Anthony Russo - care au semnat regia ultimelor două filme din seria Avengers - au destăinuit că Jon Favreau a acceptat cu greu moartea personajului Iron Man la citirea scenariului pentru Avengers: Endgame.

Favreau a regizat Iron Man și Iron Man 2 și a jucat rolul lui Harold „Happy” Hogan în Marvel Cinematic Universe. Joe a adăugat: „Îmi aduc aminte cum mergeam dintr-un colț al altuia al camerei, cu Favreau la telefon încercând să îl conving să nu calce în gol. Pentru că el e genul 'Nu poți face asta. Va devasta pe toată lumea, și nu vrei, știi tu, să iasă devastați din sala de cinema'. Totuși, am făcut-o...”

Cu unsprezece ani înainte de Avengers: Endgame, Tony Stark era primul Avenger cu care s-a întâlnit publicul, atunci când, în 2008, cucerea fanii cu imaginea sa de playboy, cu replicile acide și cu gadgeturile interesante. În filmul de box-office din 2019, Stark își pierde viața după o evoluție superbă a personajului său, care se sacrifică pentru a readuce lumea la normal și pentru a-l învinge pe Thanos, cel care a eliminat jumătate din viața din univers.

De curând, frații Russo au semnat regia lui The Gray Man pe Netflix, unde a debutat săptămâna trecută ca filmul nr. 1 pe streaming în 92 de țări.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Endgame, Anthony Russo, Jon Favreau, iron man, iron man 2

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells