Fratele lui Pablo Escobar ameninţă că „va închide” serialul Narcos

de Gloria Sauciuc în 24 Sep 2017
„Este periculos, fără permisiunea noastră. Este ţara noastră”, a spus bărbatul

Fratele lui Pablo Escobar dă în judecată reţeaua Netflix  din cauza serialului Narcos: dacă nu primim ceea ce cerem, le închidem serialul. Bărbatul cere despăgubiri de 1 miliard de dolari.

Fratele lui Pablo Escobar, în vârstă de 71 de ani, se numeşte Roberto de Jesus Escobar Gaviria. Pe când se afla în conducerea cartelului de la Medellin, Gaviria era atât contabil cât şi asasin şef, scrie site-ul complex.com. În pofida trecutului său, Gaviria declara în 2014 că viaţa de mafiot este undeva în urmă, descriindu-se ca un om bun".

Procesul, intentat de către Escobar Inc., o companie înfiinţată de către Gaviria, a atacat pe cale legală folosirea numelui celebrului traficant în film. Gaviria, din casa lui aflată în Columbia, a recunoscut deschis dispreţul vizavi de serialul american: Nu vreau ca Netflix, sau vreun alt studio, să filmeze în Medellin ori Columbia filme despre mine ori despre fratele meu, fără permisiunea Escobar Inc., declara Gaviria.Este periculos, fără permisiunea noastră. Este ţara noastră, a spus bărbatul.

Fratele se mai referea la o scrisoare primită din partea studiourilor, pe un ton ameninţător: Dacă nu primim ceea ce solicităm, le închidem serialul. Scrisoarea la care se referea Gaviria era scrisă de către avocaţii Narcos Productions, LLC (NPL), compania din spatele seriei Netflix şi a jocului video Narcos: Cartel Wars.

În scrisoare, se observă că Gaviria a încercat să înregistreze mărcile Narcos şi Cartel Wars în 2016, însă tentativa lui a fost calificată drept frauduloasă. Gaviria însă continuă pe tonul arogant Oamenii din Silicon Valley au telefoane şi produse elegante. Însă nu cunosc viaţa adevărată şi nu ar putea supravieţui în jungla din Medellin sau Columbia. Eu am reuşit".

Comentând uciderea unui prospector de locaţii în Mexic, Gaviria adaugă: Netflix ar fi cazul să angajeze asasini plătiţi  şi gărzi de corp pentru oamenii lor".

Exploreaza subiecte similare:

Narcos

Alte știri din cinema

Poster plin de cranii pentru noul film Predator

Alături de noul poster (vezi galeria foto) a fost lansată şi o imagine clară cu teribilul extraterestru în nava ce îl transportă către Terra

Megaproducţia Netflix regizată de Michael Bay şi-a ales distribuţia

Starul peliculei - cea mai scumpă de până acum dintre producţiile companiei - este Ryan Reynolds (Deadpool)

Once Upon a Time in Hollywood, al lui Tarantino, se va lansa mai repede

Data anterioară marca aniversarea a 50 de ani de la uciderea actriţei Sharon Tate de către clanul Manson

Iată de ce acțiunea din Captain Marvel a fost plasată în anii ‘90

Filmul cu Brie Larson în rol central se va lansa pe 8 martie 2019

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells