Fratele lui Pablo Escobar ameninţă că „va închide” serialul Narcos

de Gloria Sauciuc în 24 Sep 2017
„Este periculos, fără permisiunea noastră. Este ţara noastră”, a spus bărbatul

Fratele lui Pablo Escobar dă în judecată reţeaua Netflix  din cauza serialului Narcos: dacă nu primim ceea ce cerem, le închidem serialul. Bărbatul cere despăgubiri de 1 miliard de dolari.

Fratele lui Pablo Escobar, în vârstă de 71 de ani, se numeşte Roberto de Jesus Escobar Gaviria. Pe când se afla în conducerea cartelului de la Medellin, Gaviria era atât contabil cât şi asasin şef, scrie site-ul complex.com. În pofida trecutului său, Gaviria declara în 2014 că viaţa de mafiot este undeva în urmă, descriindu-se ca un om bun".

Procesul, intentat de către Escobar Inc., o companie înfiinţată de către Gaviria, a atacat pe cale legală folosirea numelui celebrului traficant în film. Gaviria, din casa lui aflată în Columbia, a recunoscut deschis dispreţul vizavi de serialul american: Nu vreau ca Netflix, sau vreun alt studio, să filmeze în Medellin ori Columbia filme despre mine ori despre fratele meu, fără permisiunea Escobar Inc., declara Gaviria.Este periculos, fără permisiunea noastră. Este ţara noastră, a spus bărbatul.

Fratele se mai referea la o scrisoare primită din partea studiourilor, pe un ton ameninţător: Dacă nu primim ceea ce solicităm, le închidem serialul. Scrisoarea la care se referea Gaviria era scrisă de către avocaţii Narcos Productions, LLC (NPL), compania din spatele seriei Netflix şi a jocului video Narcos: Cartel Wars.

În scrisoare, se observă că Gaviria a încercat să înregistreze mărcile Narcos şi Cartel Wars în 2016, însă tentativa lui a fost calificată drept frauduloasă. Gaviria însă continuă pe tonul arogant Oamenii din Silicon Valley au telefoane şi produse elegante. Însă nu cunosc viaţa adevărată şi nu ar putea supravieţui în jungla din Medellin sau Columbia. Eu am reuşit".

Comentând uciderea unui prospector de locaţii în Mexic, Gaviria adaugă: Netflix ar fi cazul să angajeze asasini plătiţi  şi gărzi de corp pentru oamenii lor".

Exploreaza subiecte similare:

Narcos

Alte știri din cinema

Star Wars: The Last Jedi are al doilea cel mai bun debut după The Force Awakens

Impresionantele încasări din SUA au fost dublate de succesul internațional al filmului

Wonder Woman, printre titlurile anului în lista alcătuită de Institutul American de Film

Printre cele mai bune 10 seriale au fost incluse Game of Thrones şi Big Little Lies

„Banditul Whiskey”, în regia lui Nimród Antal (Predators), va avea premiera pe 26 ianuarie

Scris și regizat de Nimród Antal (Predators), care a muncit timp de trei ani la scenariu, consultându-l în permanență pe realul „Whiskey Man”, Attila Ambrus, acum un om liber, mic întreprinzător

Ultimul sezon Game of Thrones, „mai impresionant și eroic decât anterioarele”

Hit-ul HBO Urzeala Tronurilor nu va fi difuzat până în 2019

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells