Fratele lui Pablo Escobar ameninţă că „va închide” serialul Narcos

de Gloria Sauciuc în 24 Sep 2017
„Este periculos, fără permisiunea noastră. Este ţara noastră”, a spus bărbatul

Fratele lui Pablo Escobar dă în judecată reţeaua Netflix  din cauza serialului Narcos: dacă nu primim ceea ce cerem, le închidem serialul. Bărbatul cere despăgubiri de 1 miliard de dolari.

Fratele lui Pablo Escobar, în vârstă de 71 de ani, se numeşte Roberto de Jesus Escobar Gaviria. Pe când se afla în conducerea cartelului de la Medellin, Gaviria era atât contabil cât şi asasin şef, scrie site-ul complex.com. În pofida trecutului său, Gaviria declara în 2014 că viaţa de mafiot este undeva în urmă, descriindu-se ca un om bun".

Procesul, intentat de către Escobar Inc., o companie înfiinţată de către Gaviria, a atacat pe cale legală folosirea numelui celebrului traficant în film. Gaviria, din casa lui aflată în Columbia, a recunoscut deschis dispreţul vizavi de serialul american: Nu vreau ca Netflix, sau vreun alt studio, să filmeze în Medellin ori Columbia filme despre mine ori despre fratele meu, fără permisiunea Escobar Inc., declara Gaviria.Este periculos, fără permisiunea noastră. Este ţara noastră, a spus bărbatul.

Fratele se mai referea la o scrisoare primită din partea studiourilor, pe un ton ameninţător: Dacă nu primim ceea ce solicităm, le închidem serialul. Scrisoarea la care se referea Gaviria era scrisă de către avocaţii Narcos Productions, LLC (NPL), compania din spatele seriei Netflix şi a jocului video Narcos: Cartel Wars.

În scrisoare, se observă că Gaviria a încercat să înregistreze mărcile Narcos şi Cartel Wars în 2016, însă tentativa lui a fost calificată drept frauduloasă. Gaviria însă continuă pe tonul arogant Oamenii din Silicon Valley au telefoane şi produse elegante. Însă nu cunosc viaţa adevărată şi nu ar putea supravieţui în jungla din Medellin sau Columbia. Eu am reuşit".

Comentând uciderea unui prospector de locaţii în Mexic, Gaviria adaugă: Netflix ar fi cazul să angajeze asasini plătiţi  şi gărzi de corp pentru oamenii lor".

Exploreaza subiecte similare:

Narcos

Alte știri din cinema

Cristian Mungiu, distins cu Legiunea de Onoare în grad de Cavaler

Este cea mai mare distincţie oferită de statul francez şi vine că o recunoaştere pentru activitatea sa cinematografică

Unele dintre cele mai premiate documentare VR din lume pot fi văzute gratuit în Bucureşti

Până duminică, între orele 14:00 – 22:00, publicul poate experimenta gratuit în Veranda Mall poveștile care au schimbat modul în care privim lumea

Thor: Ragnarok, o fundație construită pe mitologia scandinavă

Filmul „Thor: Ragnarok” este distribuit de Forum Film România şi va fi disponibil în avanpremieră începând din 26 octombrie 2017, în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos

Regizorul italian Antonio Piazza, la închiderea Les Films de Cannes à Bucarest

250 de actori participă la a doua ediție a workshopului Managing Talents

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback