Franciza Iron Man va continua şi fără Robert Downey Jr.

de Cristina Grigore în 28 Apr 2012
Franciza Iron Man va continua şi fără Robert Downey Jr.

Eroul Marvel, Iron Man, se pregăteşte să revină pe marile ecrane alături de alte figuri cunoscute ale universului său supranatural în The Avengers şi va continua lupta împotriva duşmanilor săi şi ai societăţii în Iron Man 3, a cărui producţie va începe luna următoare. Va ajunge însă simpaticul actor care îmbracă costumul supertehnologizat la cea de-a noua parte a francizei? Poate că da, însă preşedintele Marvel, Kevin Feige, nu contează pe acest lucru.

Într-un interviu acordat BadassDigest.com, el a declarat că un reboot al seriei este puţin probabil, iar, în opinia sa, se poate continua şi fără Downey Jr. în rolul principal, căci franciza Iron Man şi-a câştigat  locul în inimile fanilor din toată lumea, o garanţie a succesului cu mari şanse să treacă testul timpului, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul aventurilor lui James Bond.

„Cred că Bond este un exemplu bun. Iată ce spun eu: sper ca Downey Jr. să facă o mulţime de filme alături de noi drept Stark. Însă, dacă nu se va întâmpla asta, eu voi fi aici pentru a continua aceste filme, nu vom duce din nou personajul în Afganistan, să-l dăm grav rănit din nou. Cred că a devenit un fel de James Bond”, a spus Feige.

Dacă franciza va continua cu acelaţi actor drept protagonist depinde de Robert Downey Jr. şi mulţimea de proiecte adunate în programul său de lucru. Momentan, nu se ştie exact pentru câte filme din serie a semnat actorul (Samuel L. Jackson, interpretul lui Nick Fury, şi-a dat acordul pentru nouă), însă, indiferent de hotărârea sa, va fi interesant de văzut cum va reuşi să preia franciza Iron Man formula câştigătoare pe termen lung la box-office a lui James Bond.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
JohnnyAddams pe 28 aprilie 2012 10:24
Domnului Feige i s-au urcat banii la cap. Vad ca numai asta gandesc acum studio-urile, mai nou o fac si public. Numai cei de la Sony isi nenorocesc filmele "pe la spate". Cum naibii sa poti schimba protagonistul intr-o astfel de franciza? Nu cumva se va creea confuzie, sa vezi un alt actor fiind Iron Man, bine, le-ar putea veni o idee sa devina altcineva Iron Man. Desigur, toate astea sunt prostii pentru ca Downey Jr nu cred ca va renunta la film, nici nu are de ce, e platit foarte bine si orice actor castiga notorietate din francize de acest gen.
coco_mafya pe 28 aprilie 2012 12:55
ai mare dreptate,asa gandes uni oameni cand ajung la un anumit nivel,vorbeste de bond,dar bond fara Pierce Brosnan nu mi sa mai parut atat de atractiv,filmul a fost bun ,chiar foarte bun dar totusi unde incerci sa pui un actor ca Downey Jr si lumea se ataseaza iar dupa faci niste afirmati nefondate ca nu mai ar avea loc in film si ca se poate merge mai departe...Pacat de noi restul ca citim toate bazaconiile,stima!
ANalex pe 2 mai 2012 00:16
Nu vad Iron Man fara Downey Jr.
drchristie pe 28 aprilie 2012 10:55
Dupa parerea mea, un "Iron Man" fara Downey Jr, e ca o continuare a Piratilor din Caraibe fara Deep in rolul lui Sparrow.
calin88 pe 28 aprilie 2012 10:57
Nu cred ca vor avea ocazia sa-l schimbe, Iron Man 3 va iesi anul viitor, iar un al 2lea The avengers in 3-4 ani, asa ca nu o sa fie foarte batran, iar in al treilea Avengers pot sa nici nu-l foloseasca, sau sa faca doar un cameo, oricum in benzile desenate avem si un Ironman batran in Universul Ultimate cu Tony Stark la 60+ ani
keops pe 28 aprilie 2012 11:23
daca continua fara downey eu no sa ma uit. Robert se potriveste cel mai bine pt rol
catasmile17 pe 28 aprilie 2012 11:39
mda .... nu cred ca va mai fi la fel de placut fara Robert.
xerses pe 28 aprilie 2012 13:20
(:
ionychy pe 28 aprilie 2012 13:59
Robert Downey Jr. este absolut fantastic in rolul lui Tony Stark,Iron Man,nimeni nu va putea ajunge cu prea mare succes la performanta lui in acest rol!Amestecul de ironie,grandomanie si putina nebunie e redata perfect de Robert,dar e normal,dupa ce Downey a facut din Iron Man un film foarte popular,acum producatorii respira usurati zambind fericiti ca li s-au umplut conturile,si ce se gandesc ei?''Nu mai avem nevoie acum de d-nul Downey Jr...de ce sa nu ne umplem buzunarele mai mult?''...Fuck them!!...Downey Jr. este un super actor talentat si dragut!
10nutz_413x pe 28 aprilie 2012 16:55
propun sa facem/gasim o petitie online ceva sa completam ca nu suntem de acord, nu vom merge sa vedem filmul daca nu va fi RDJ in el...ca nu va avea incasari si sigur se vor gasi multi care sa fie de acord pe tot mapamondul :)
MULDER pe 28 aprilie 2012 21:47
cine ii ala de comenteaza asa? sincer nici nu mas mai duce la cinema daca lar inlocui

[MESAJ EDITAT DE MODERATORI]

kitycina pe 29 aprilie 2012 00:30
Niste tampiti cum sa spui k poti foarte bine sa continui si fara R. Downey ca oricum filmul ar avea succes si fara el. Pai dak actorul principal nu-si face treaba bine logic k publicul observa si scade audientam, pai dak lucrurile stateau in felul asta inseama ca putea ff bine sa i-a un boschetar de pe strada si sa-l puna sa joace Iron Man si gata nu se mai complik nimeni
margott pe 29 aprilie 2012 14:44
N-ar fi prima oara cand star-ul unei francize e inlocuit, dar nici succesul nu va mai fi pe masura.
GeorgeGeo2011 pe 29 aprilie 2012 17:48
Daca nu ar mai fi robert cu siguranta nu m-as mai duce la cel de-al treilea film
CosminHorrorMaster pe 30 aprilie 2012 15:25
Daca fac la fel ca la SpiderMan, cred ca o sa iasa un rahat...
Vorador pe 30 aprilie 2012 23:58
Dar inca nu am vazut Spider Man,sper sa nu ai dreptate ca ar fi trist pentru imaginea acestui super erou.
chris-T pe 1 mai 2012 00:37
Deci chestiile astea sunt cele mai idioate idei .... OK intelegeam daca in 20 ani vroiau un remake sau ceva . Atunci da , inlocuiesti actorul care a dat viata acestui film si rol ,dar sa faci 3 serii sau 4-5 si dupa , la 2-3 ani sa inlocuiesti actorul ? ... NU !
Midnite pe 5 mai 2012 23:09
Se inseala, nu exista niciun Iron Man fara Robert Downey Jr. Daca nu-l distribuie in Iron Man 3, pot sa afirm cu incredere ca au pierdut un fan.
alex_il_fenomeno pe 17 mai 2012 17:24
mare greseala ... filmul isi va pierde din vitalitate !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells