Fotografii spectaculoase din Conan the Barbarian

de Cristina Grigore în 6 Mar 2011
Fotografii spectaculoase din Conan the Barbarian

Filmul lui Marcus Nispel, Conan the Barbarian,  se pregăteşte vara aceasta de premieră – 19 august la noi -  iar cei de la Empire l-au inclus în ediţia de luna aceasta,  oferindu-ne, prin intermediul Conan Movie Blog, noi şi spectaculoase imagini ale legendarului erou.

În rolul lui Conan Cimerianul, neînfricatul luptător care se aventurează pe continentul Hyboria mânat de răzbunare împotriva celor care i-au omorât tatăl şi i-au trecut satul prin foc şi sabie, se află Jason Momoa.

Alături de el, iau parte la sângeroasele aventuri Ron Perlman (Hellboy), tatăl eroului în film, Stephen Lang (Avatar), drept Khalar Zym, regele războinic care i-a distrus lui Conan satul în care s-a născut, Rose McGowan (Grindhouse), în rolul lui Marique, o creatură a răului, jumătate om-jumătate vrăjitoare şi Rachel Nichols (GI Joe), drept Tamara, servitoare, protectoare şi cea mai bună prietenă a reginei Ilira din Acheron.

Conan the Barbarian este un remake al peliculei din 1983 regizată de John Millius, cu Arnold Schwarzenegger în rol principal. Filmul s-a bazat pe povestirile lui Robert E. Howard, cel care a creat, în 1932, personajul Conan.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 6 martie 2011 13:59
waw....super tare....abia astept filmul
mirko pe 6 martie 2011 14:01
Vad ca din ce in ce mai mult acest film incepe sa promita un succes la pulic. Sper totusi sa nu aiba soarta Ciocnirii Titanilor, care din punctul multora ar fi un esec la box-office (nu si din punctul meu de vedere!) Jason chiar e potrivit pentru acest rol si sper sa faca o fiura frumoasa. Asa ca il astept cu mare interes in vara!
ChristianCage00 pe 6 martie 2011 16:53
OMFG! Cat de mult se aseamana cu Brandon Lee. The Crow ? Si asa il refac si este nevoie de un actor.
Krakatau pe 6 martie 2011 17:57
Haha, sa speram ca nu va pati si el ca Lee in The Crow.
spartacus pe 6 martie 2011 19:04
Va fi doar un alt remake, ca multe altele, care nu se va putea compara in niciun fel din pacate cu originalul, care l-a avut pe Arnold in rolul principal. Dar cred ca va fi un film dragut de privit.
alex_il_fenomeno pe 7 martie 2011 11:00
de abia astept sa vad , filmul a adunat o distributie remarcabila !
Han_Solo pe 7 martie 2011 12:16
@mirco - Clash Of The Titans nu a fost nici in esec la box ofice in opinia nimanui. Filmul a avut un buget de aproximativ 110 mil $ si a incasat 520 mil $, de aici si continuarea programata pe 2012 daca nu ma insel.
Esec a fost din partea criticilor dar in nici un caz la box ofice.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells