Fostul Harry Potter vrea să joace în Frankenstein

de Cristina Grigore în 28 Sep 2012
Fostul Harry Potter vrea să joace în Frankenstein

O nouă adaptare a romanului din secolul XIX al lui Mary Shelley, Frankenstein, va debuta în curând pe marile ecrane, producţia filmului fiind susținută de 20h Century Fox şi Davis Entertainment.  Momentan, se lucrează la completarea scenariului peliculei, însă unul din roluri ar putea fi rezervat lui Daniel Radcliffe, scrie TheWrap.com.

Fosta vedetă a seriei Harry Potter şi-a exprimat dorinţa de a interpreta în film rolul Cocoşatului, cel care, în adaptarea cinematografică a anului 1931, îl asistă pe Henry Frankenstein în aducerea la viaţă a monstrului. Personajul ales de Radcliffe se numeşte Fitz,  iar scenariul revizionist al lui Paul McGuigan (Chronicle) îl plasează în rol principal. Acesta este descris de unele surse apropiate producţiei – ce va fi  versiunea SF a unei poveşti clasice despre o creatură produsă în urma unui experiment ştiinţific – ca fiind „de o mizerie patologică, îmbrăcat în vechi haine de clovn”.

McGuigan a preluat şi frâiele regizorale ale proiectului, abandonate anterior – datorită unor neînţelegeri legate de buget – de către Shawn Levy.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
deadlord pe 28 septembrie 2012 17:58
Daniel Radcliffe este un actor chiar foarte bun si ar fi interesant ca il vedem in rolul cocosatului
krish pe 28 septembrie 2012 21:37
si eu mi-as dori ca el sa joace in acest nou film...Nu stiu de ce in Harry Potter nu i-am putut sesiza calitati impresionate de actorie...ori asa i s-a spus sa joace ori nu stiu....Cert este ca astept putin mai mult de la el...Oricum tin sa-l felicit pentru rolul din Harry Potter ....chiar daca asa cum spuneam am fost putin dezamagit de prestatia sa actoriceasca,nu imi pot imagina personajul Harry Potter cu un alt chip decat al lui Daniel Radcliffe.In incheiere ii doresc succes si mai ales sa ne surprinda placut cu noul sau rol.
alex_il_fenomeno pe 13 octombrie 2012 22:23
m-as amuza teribil sa il descopar ca Igor.
SANDA45 pe 14 noiembrie 2012 18:37
nu e un actor bun

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells