Foştii colegi de trupă ai lui Justin Timberlake şi Nick Carter vor face un film horror

de Cristina Grigore în 22 Iul 2015
Componenţii formaţiilor de băieţi ce făceau furori pe finalul anilor ’90, N’Sync şi Backstreet Boys, vor juca în filmul realizat cu ajutorul producătorului lui Sharknado

Dacă fostul membru al formaţiei N’Sync, Justin Timberlake, şi-a construit şi o carieră în film, alături de cea din muzică, iată că alţi foşti colegi ai săi de trupă, la iniţiativa lui Nick Carter (dintr-un alt „boyband” de succes al anilor ’90 – 2000, Backstreet Boys), iau calea producţiei cinematografice.

Conform informaţiilor obţinute de revista Rolling Stone, componenţii de odinioară ai lui Backstreet Boys şi N’Sync vor juca împreună într-un horror cu accente SF, un film de buget mic imaginat chiar de către Nick Carter şi intitulat Dead 7.

De producţia filmului, în care vor mai juca, alături de Carter, şi Howie Dorough, AJ McLean şi Joey Fatone se va ocupa David Latt (seria Sharknado).

“Este un film western, cu accente SF, un horror cu zombie”, a explicat Carter. “Încă mai lucrez la personajul meu, care va fi tipul cel bun, el va salva situaţia. Am făcut o listă cu cei pe care vreau să îi mai adaug distribuţiei. Mi-ar plăcea să fie ceva care să implice şi muzica. Cred că îl voi contacta pentru asta şi pe Jordan Knight de la New Kids on the Block”, a mai spus fostul star al lui Backstreet Boys.

Nu a fost însă menţionat în proiect şi Justin Timberlake, care, cel mai probabil, nu îşi va face apariţia în film.

Exploreaza subiecte similare:

Justin Timberlake, Nick Carter, Dead West

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 22 iulie 2015 11:41
Ce o sa faca in film ca sa fie horror? O sa cante? :)
bogyvaly pe 22 iulie 2015 12:00
Nuuuu, probabil ca muzica sa fie singura parte a buna a filmului :) Asadar: "film western, cu accente SF, un horror cu zombie...ceva care să implice şi muzica". Un talmes-balmes mai mare nu am vazut. Bani cheltuiti inutil!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells