Focus Sat redefinește televizorul și declară deschis sezonul aplicației Focus Sat

de Cinemagia în 3 Mai 2022
Aplicația poate fi testată gratuit timp de 7 zile

Focus Sat redefinește televizorul prin Aplicația Focus Sat care oferă acces la peste 100 de canale TV online și o amplă bibliotecă video on demand, de pe orice dispozitiv smart, oricând și de oriunde în Uniunea Europeană! Oricine poate testa Focus Sat App gratuit, timp de 7 zile.

În acord cu tendințele diversificate de consum TV de pe piața de televiziune din România, cu Focus Sat App utilizatorii pot urmări online programe TV live și video on demand, simultan de pe 3 dispozitive smart (laptop, computer, telefon, TV sau tabletă, care au conexiune la internet). Focus Sat App este compatibilă cu o varietate mare de sisteme de operare pentru dispozitive mobile sau TV Smart, iar prin intermediul ei utilizatorul se bucură de o televiziune interactivă și poate urmări programele preferate difuzate cu până la 7 zile în urmă, 40 de canale tv având funcția de Restart și Replay pentru conținut TV live.

Accesul la conținut TV se face prin intermediul pachetelor TV Online Play TV și Play TV Extra cu peste 100 de canale TV live de știri, filme, seriale, sport, documentare, muzică, desene animate, reality show-uri și la care se adaugă platformele premium de conținut video: HBO Max, AntenaPLAY, FilmBox+ și National Geographic.

În bibliotecă VOD sunt disponibile sezoane complete ale unor seriale europene multi-premiate producție Canal+ Original, precum „Planeta celor singuri”, „Pro și contra”, „Paris Police 1900”, „Baron noir”, „Pedagogul”, „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Nox”, „Secretul celor cinci”, „Ai încredere în mine”, „Ostatici în subteran” precum și numeroase filme, documentare și programe pentru copii.

În concluzie Focus Sat App este potrivită atât celor care doresc să vizioneze programele tradiționale ale televiziunilor, cât și celor care doresc acces la un conținut selectat personal dintr-o bibliotecă video. Accesul la conținut vine cu flexibilitate financiară, astfel încât orice client poate opta pentru abonament doar pentru o lună și poate să reîncarce oricând dorește. Cei care nu sunt încă clienți Focus Sat pot testa gratuit timp de 7 zile Aplicația Focus Sat pentru a se bucura de o experiență completă de a trăi televiziunea.

Exploreaza subiecte similare:

Planeta Singli, Friheden, Paris Police 1900, Baron noir, Belfer, ZeroZeroZero, Dirigenten, Nox, The Five, Trust Me, Gidseltagningen

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells