Finalul trilogiei Divergent, Allegiant, împărţit în două filme

de Cristina Grigore în 12 Apr 2014
Cele două filme se vor lansa în martie 2016 şi 2017

Ultima carte din trilogia Divergent va fi ecranizată în două părţi, anunţă Deadline.com. Allegiant va urma astfel tiparul urmat de marile studiouri şi în cazul adaptărilor Harry Potter, Twilight şi The Hunger Games.


,,Veronica Roth se îndreaptă cu povestea sa captivantă către un final inteligent construit, iar povestea ofertantă şi plină de acţiune este ideală pentru două adaptări cinematografice complete, pline de forţă”, a transmis într-o declaraţie studiourile Lionsgate.

Cea de-a doua parte a triogiei, Insurgent, va începe filmările în luna mai a acestui an, lansarea fiind programată pentru 20 martie 2015. După ce Neil Burger a renunţat la scanul regizoral după producţia lui Divergent, a fost anunţat la cîrma proiectului cineastul Robert Schwentke.


Prima parte a lui Allegiant se va lansa pe 18 martie 2016, iar partea a doua anul următor, pe 24 martie. Momentan, nu a fost precizat şi unde se va întrerupe acţiunea ultimei părţi a seriei, însă studiourile au anunţat că cele două filme nu vor fi realizate în paralel, producţia lor desfăşurîndu-se separat.

Divergent a strîns pînă acum 140 de milioane de dolari internaţional, la un buget de producţie de 85 de milioane de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Robert Schwentke, Neil Burger

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
raulk pe 12 aprilie 2014 18:52
Trebuie sa faca si ei ceva banuti mai multi.
Arlequinade pe 13 aprilie 2014 00:25
Chiar a avut asa succes pseudo-Hunger-Games asta incat vor sa faca mai multe filme? Nu stiu ce gusturi mai are publicul zilele astea dar eu cand vad filme din astea Young Adult zic automat "pas!" Sunt toate la fel.
Bayard pe 13 aprilie 2014 13:40
Mult peste asteptari, ma uitam la premiul de popularitate la MTV VMA si Shailene Woodley este peste Jennifer Lawrence.
Phantom_sub pe 13 aprilie 2014 09:05
Am văzut Hunger Games şi nu mi-a plăcut deloc. Am văzut şi Divergent. E total diferit. E foarte bun, mult peste Hunger Games.
MikkaelWolfganger pe 13 aprilie 2014 13:02
Pune si tu un avertisment ca trollezi.S-ar putea sa te ia lumea in serios:P.
mym pe 13 aprilie 2014 13:18
e pre mica pentru doua filme, dar ca de obicei producatorilor nu le pasa de calitatea filmului ci de cati bani fac
cornl pe 13 aprilie 2014 14:56
The Hobbit e o carte pentru copii si au facut 3 filme dupa ea.
DeadScaper pe 13 aprilie 2014 16:43
The Hobbit e o carte super bunapentru copii pe care Peter Jeackson a trebuit so transforme intr-un film serios ceea ce este foarte greu
DeadScaper pe 13 aprilie 2014 16:41
Alo cinemagia filmul are bugetul total 130 de milioane!!!Deci filmul a scos profit doar 10 milioane in comparatie cu cat au cheltuit pe el.Oricum genul asta de filme pentru adolescenti sunt o pierdere de timp.
cavallioty pe 14 aprilie 2014 07:34
@deadscraper,filmul chiar are buget de 85,aici nu este inclus cel de publicitate,si profit o sa scoata pentru ca mai are viata in cinematografe altfel nu anuntau ca din ultima carte se vor face 2 filme
AlineziaBumfi pe 14 aprilie 2014 10:18
In primul rand, a incasat 175 de milioane pana acum, nu 140.
In al doilea rand, pentru cei care aveti impresia ca ei impart cartea in doua filme doar ca sa faca bani, sa stiti ca Allegiant este o carte foarte complexa, cu un final cel putin cutremurator, iar intr-un singur film nu se pot transmite atatea emotii daca nu se pune accent pe fiecare scena in parte. Si in plus, este si o bucurie pentru fanii cartilor si a filmului ca o sa vedem mai multe filme din aceasta serie minunata.
Ghidati-va si dupa faptul ca personajul Tris a castigat premiul pentru cel mai iubit personaj la MTV Movie Awards, in defavoarea lui Katniss (oricum, personal, nu am votat, deoarece ambele filme sunt in top 5 preferate).
Have fun!

alex_il_fenomeno pe 3 octombrie 2014 22:51
Primul film a fost bun, si chiar promite...Pacat ca a fost atat de supraapreciat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells