Filmul Venom, cu Tom Hardy, se autosabotează

de Gloria Sauciuc în 7 Apr 2018
Premiera în România a filmului va fi pe 5 octombrie

Tom Hardy a publicat recent pe Instagram o dezminţire a zvonului că filmul Venom ar putea să nu recreeze aşa cum trebuie personajul din benzile desenate, descriind zvonurile ca fiind nefondate. Deşi actorul ar putea avea dreptate, fanii sunt nemulţumiţi că până acum nu au fost publicate imagini cu simbiotul.

Odată cu trailerul, fanii nu au avut ocazia să vadă nimic din creatura mult-aşteptată. Doar un Hardy care aleargă, merge sau se zvârcoleşte pe un pat de spital, în timp ce vocea lui vorbeşte despre demoni. Nu pare să fie trailerul aşteptat de fani, în care un misterios monstru urma să iasă la iveală: înafară de Tom Hardy cel pe care îl cunoaştem, e greu să spunem despre ce este, de fapt, filmul.

Ipoteza cea mai veridică este că lipsa personajului din trailer se leagă de lipsa personajului de pe ecran până la sfârşitul filmului, atunci când simbiontul se construieşte în jurul lui Brock pentru a lupta contra oponentului său. Personajul lui Venom este unul îndrăgit de către fani. Unul dintre cei mai de coşmar eroi negativi din Spider-man, este totuşi unul dintre acele personaje Marvel care n-au avut parte încă de ecranizarea de altfel binemeritată.

Deşi personajul a mai ajuns pe ecrane în 2007, în Spider-man 3, interpretarea personajului negativ nu a fost bine primită de fani, regizorul însuşi (Sam Raimi) aducându-l pe ecran fără convingere, mai mult la insistenţa producătorului. Venom va fi aşadar la cea de-a doua apariţie şi în acelaşi timp la primul film dedicat lui.

Cu popularul Tom Hardy în rolul principal şi cu o distribuţie din care mai fac parte Michelle Williams şi Riz Ahmed, totul părea pregătită pentru un film care va face din visele fanilor realitate.

Dar situaţia provocată de trailer face dificilă campania de publicitate a filmului, care în această fază va atrage cu greu interesul fanilor, ce observă că filmul nu merge în direcţia dorită. Lucruri asemănătoare s-au întâmplat şi cu rivalii de la DC - Suicide Squad şi Justice League au eliminat interesul publicului pentru filme chiar înainte ca acestea să ajungă în săli.

Pentru moment fanii trebuie să aibă răbdare. Iar în timpul verii Venom va trebui să scape de acest start dezavantajos, ţinând cont de concurenţa din partea Fantastic Beast, Aquaman, a filmului din seria Transformers Bumblebee şi a X-Men: Dark Phoenix.

Exploreaza subiecte similare:

Venom, Tom Hardy

Alte știri din cinema

Scenariul episodului pilot al lui Judge Dredd: Mega-City One a fost finalizat

Serialul postului SyFy ar putea fi lansat anul viitor

Ce vedem în IMAX și 4DX vara aceasta

Iată ce filme poţi urmări în următoarele luni în cele mai cool formate de cinema

Tom Hardy, despre viitorul filmelor Mad Max

„De la bun început a fost în plan o trilogie”, a declarat starul la San Diego Comic-Con 2018

Guardians of the Galaxy 3 a rămas fără regizor după dezvăluirea unor mesaje ofensatoare

James Gunn, care a stat la cârma primelor două filme din serie, a fost concediat de studiourile Disney

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells