Filmul Venom, cu Tom Hardy, se autosabotează

de Gloria Sauciuc în 7 Apr 2018
Premiera în România a filmului va fi pe 5 octombrie

Tom Hardy a publicat recent pe Instagram o dezminţire a zvonului că filmul Venom ar putea să nu recreeze aşa cum trebuie personajul din benzile desenate, descriind zvonurile ca fiind nefondate. Deşi actorul ar putea avea dreptate, fanii sunt nemulţumiţi că până acum nu au fost publicate imagini cu simbiotul.

Odată cu trailerul, fanii nu au avut ocazia să vadă nimic din creatura mult-aşteptată. Doar un Hardy care aleargă, merge sau se zvârcoleşte pe un pat de spital, în timp ce vocea lui vorbeşte despre demoni. Nu pare să fie trailerul aşteptat de fani, în care un misterios monstru urma să iasă la iveală: înafară de Tom Hardy cel pe care îl cunoaştem, e greu să spunem despre ce este, de fapt, filmul.

Ipoteza cea mai veridică este că lipsa personajului din trailer se leagă de lipsa personajului de pe ecran până la sfârşitul filmului, atunci când simbiontul se construieşte în jurul lui Brock pentru a lupta contra oponentului său. Personajul lui Venom este unul îndrăgit de către fani. Unul dintre cei mai de coşmar eroi negativi din Spider-man, este totuşi unul dintre acele personaje Marvel care n-au avut parte încă de ecranizarea de altfel binemeritată.

Deşi personajul a mai ajuns pe ecrane în 2007, în Spider-man 3, interpretarea personajului negativ nu a fost bine primită de fani, regizorul însuşi (Sam Raimi) aducându-l pe ecran fără convingere, mai mult la insistenţa producătorului. Venom va fi aşadar la cea de-a doua apariţie şi în acelaşi timp la primul film dedicat lui.

Cu popularul Tom Hardy în rolul principal şi cu o distribuţie din care mai fac parte Michelle Williams şi Riz Ahmed, totul părea pregătită pentru un film care va face din visele fanilor realitate.

Dar situaţia provocată de trailer face dificilă campania de publicitate a filmului, care în această fază va atrage cu greu interesul fanilor, ce observă că filmul nu merge în direcţia dorită. Lucruri asemănătoare s-au întâmplat şi cu rivalii de la DC - Suicide Squad şi Justice League au eliminat interesul publicului pentru filme chiar înainte ca acestea să ajungă în săli.

Pentru moment fanii trebuie să aibă răbdare. Iar în timpul verii Venom va trebui să scape de acest start dezavantajos, ţinând cont de concurenţa din partea Fantastic Beast, Aquaman, a filmului din seria Transformers Bumblebee şi a X-Men: Dark Phoenix.

Exploreaza subiecte similare:

Venom, Tom Hardy

Alte știri din cinema

Filme horror. De ce dăm bani ca să fim speriați

Filmele horror ne dau o zonă sigură în care putem fi terorizaţi

Anca Damian, premiul de regie la Festivalul de la Varșovia

Regizoarea a primit premiul pentru filmul Moon Hotel Kabul, scris împreună cu Lia Bugnar, cu Florin Piersic jr. protagonist

Mark Hamill confirmă revenirea lui Luke în Star Wars: Episode IX

Lansarea filmului este programată în Statele Unite pe 20 decembrie 2019, când va debuta şi pe marile ecrane de la noi

Sebastian Stan şi starul lui Fifty Shades, rivali în dragoste într-o dramă romantică

Triunghiul amoros va fi declanşat de personajul lui Shailene Woodley

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells