Filmul suedez „Printre Stele” deschide Festivalul KINOdiseea Altfel 2018

de Cinemagia în 15 Mai 2018
Festivalul KINOdiseea Altfel se va desfăşura anul acesta la Bucureşti (18-20 mai) şi la Arad (29 mai - 3 iunie)

Filmul suedez Up in the Sky/Printre Stele, desemnat în 2017 drept  „cel mai bun film pentru copii” la Zurich, va deschide ediţia din acest an a retrospectivei Festivalului Internaţional de Film pentru  publicul tânăr KINOdiseea Altfel (18-20 mai), se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Filmul spune povestea micuţei Pottan, care ar trebui să își petreacă  vacanța la o fermă de ponei, dar părinții ei, care sunt mereu ocupați  își lasă din greșeală fiica de 8 ani la o curte de reciclare.

După o scurtă discuție, bizarii locuitori ai curții se decid să o  primească pe fată și astfel, aceasta devine parte a unei misiuni  spațiale secrete. Cu toții sunt siguri că acolo sus vor găsi comori  nemaivăzute și li se vor împlini toate visurile.

Păpușile de mărimea oamenilor ale regizorului Petter Lennstrand, care  amintesc de celebrele Muppets, sunt deja bine cunoscute de către suedezi. În filmul lui de debut, personajele îndrăznețe, neconvenționale spun o poveste despre prietenie și despre importanța lucrurilor aparent neînsemnate.

Pelicula „Up In the Sky” va fi proiectată pe 18 mai, de la ora 10.00,  la Muzeul Ţăranului Român. Intrarea este liberă, iar rezervările locurilor se fac pe www.kinodiseea.ro.

Festivalul KINOdiseea Altfel se va desfăşura anul acesta la Bucureşti  (18-20 mai) şi la Arad (29 mai - 3 iunie), aducând publicului tânăr o  selecţie a celor mai bune filme ale ediţiei a 9-a a Festivalului Internaţional de Film KINOdiseea.

Programul complet al ediţiei din acest an se găseşte pe www.kinodiseea.ro.

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells