Filmul suedez „Printre Stele” deschide Festivalul KINOdiseea Altfel 2018

de Cinemagia în 15 Mai 2018
Festivalul KINOdiseea Altfel se va desfăşura anul acesta la Bucureşti (18-20 mai) şi la Arad (29 mai - 3 iunie)

Filmul suedez Up in the Sky/Printre Stele, desemnat în 2017 drept  „cel mai bun film pentru copii” la Zurich, va deschide ediţia din acest an a retrospectivei Festivalului Internaţional de Film pentru  publicul tânăr KINOdiseea Altfel (18-20 mai), se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Filmul spune povestea micuţei Pottan, care ar trebui să își petreacă  vacanța la o fermă de ponei, dar părinții ei, care sunt mereu ocupați  își lasă din greșeală fiica de 8 ani la o curte de reciclare.

După o scurtă discuție, bizarii locuitori ai curții se decid să o  primească pe fată și astfel, aceasta devine parte a unei misiuni  spațiale secrete. Cu toții sunt siguri că acolo sus vor găsi comori  nemaivăzute și li se vor împlini toate visurile.

Păpușile de mărimea oamenilor ale regizorului Petter Lennstrand, care  amintesc de celebrele Muppets, sunt deja bine cunoscute de către suedezi. În filmul lui de debut, personajele îndrăznețe, neconvenționale spun o poveste despre prietenie și despre importanța lucrurilor aparent neînsemnate.

Pelicula „Up In the Sky” va fi proiectată pe 18 mai, de la ora 10.00,  la Muzeul Ţăranului Român. Intrarea este liberă, iar rezervările locurilor se fac pe www.kinodiseea.ro.

Festivalul KINOdiseea Altfel se va desfăşura anul acesta la Bucureşti  (18-20 mai) şi la Arad (29 mai - 3 iunie), aducând publicului tânăr o  selecţie a celor mai bune filme ale ediţiei a 9-a a Festivalului Internaţional de Film KINOdiseea.

Programul complet al ediţiei din acest an se găseşte pe www.kinodiseea.ro.

Alte știri din cinema

Shoplifters, câștigătorul Palme d’Or 2018, vine în România

Distribuitorul multi-premiat la Gopo „Independența” Film aduce în România câștigătorul Palme d’Or și alte filme premiate la Cannes 2018

Godzilla vs. Kong va începe filmările în octombrie

Lansarea filmului este programată pentru 22 martie 2020

Cum arată Tom Cruise în Top Gun: Maverick

Primele imagini cu starul care a îmbrăcat din nou uniforma de pilot, în galeria articolului

Prima imagine cu Joaquin Phoenx machiat în ipostaza de Joker

Filmul Joker cu lansarea în octombrie 2019 va fi „un studiu de caz” și „o poveste moralizatoare”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells