Filmul Papillon, din 18 ianuarie pe marile ecran

de Cinemagia în 16 Ian 2019
Memorabila aventură este centrată în jurul lui Papillon (Charlie Hunnam), un hoț de rând, condamnat - pentru o crimă pe care nu a săvârșit-o - la închisoare pe viață, în teribilul penitenciar de pe Insula Diavolului

Rami Malek (Bohemian Rapsody), câştigătorul ediţiei de anul acesta a Globurilor de Aur la categoria „Cel mai bun actor”, face echipă de vineri, 18 ianuarie, cu Charlie Hunnam (King Arthur) şi împreună dau viaţă personajelor principale din cea mai nouă ecranizăre a romanului fenomen „Papillion”.

Printre cei care consideră că au o legătură puternică şi personală cu întregul fenomen „Papillion” se numără şi Rami Malek, care declară: „Este o carte pe care am iubit-o încă din copilărie şi îmi amintesc de momentele în care am vizionat filmul alături de familia mea, aşa că m-a atras imediat ideea unei reecranizări a acestei poveşti”, actorul concluzionând că provocarea cea mai mare a fost aceea de a aduce unicitate unui rol celebru în interpretarea lui Dustin Hoffman în 1973.

Cu o poveste care abundă în detalii şocante, care prezintă cu o crudă exactitate suferinţa şi determinarea de care un om este capabil atunci când este prins în sfâşietoarea luptă pentru supravieţuire, romanul autobiografic scris de Henri Charrière, care a stat la baza filmului, a devenit un best seller internaţional în momentul publicării sale în 1969 şi rămâne în continuare o scriere de referinţă în literatură.

Memorabila aventură este centrată în jurul lui Papillon (Charlie Hunnam), un hoț de rând, condamnat - pentru o crimă pe care nu a săvârșit-o - la închisoare pe viață în teribilul penitenciar de pe Insula Diavolului. Hotărât să își recapete libertatea și să se întoarcă la iubita lui, Papillon încheie o alianță neobișnuită cu înstăritul Louis Dega (Rami Malek) care, în schimbul protecției sale, îi oferă eroului nostru banii necesari pentru a pune în practică un plan de evadare.

Din 18 ianuarie, Papillon - celebra epopee a lui Henri Charrière despre supravieţuiere, nedreptate, dar şi despre puterea prieteniei şi a loialităţii - primeşte o nouă ecranizare: dură, spectaculoasă şi emoţionantă. Un film distribuit pe marile ecrane din toată ţara de Vertical Entertainment.

Exploreaza subiecte similare:

Papillon, Rami Malek, Charlie Hunnam, Dustin Hoffman

Alte știri din cinema

Premierele săptămânii 22-28 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Chris Pratt este de nerecunoscut în trailer-ul western-ului The Kid

Starul filmelor Marvel şi Jurassic World are aici un rol inedit, de villain

Stallone va juca în Samaritan, „o abordare nouă şi întunecată a genului cu supereroi”

Starul va fi şi producătorul peliculei, prin compania sa, Balboa Productions

Hugh Jackman şi Patrick Stewart vor fi incluşi în Cartea Recordurilor

Cei doi deţin recordul pentru „cea mai lungă carieră drept supererou Marvel live-action”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 17 ianuarie 2019 14:44
Târziu, foarte târziu ajunge acest film la noi. Foarte putini vor mai merge acum la cinema să îl vadă, păcat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells